menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kettingzagen

Kettingzagen

Kettingzagen

Op zoek naar een kettingzaag? Met een kettingzaag snoei je eenvoudig bomen, takken en brandhout in jouw tuin of omgeving. Vergeleken met een handzaag bespaar je met een kettingzaag enorm veel energie. Wees wel voorzichtig, want het is gevaarlijk tuingereedschap. Kies de juiste kettingzaag op basis van welke klus je gaat uitvoeren. Hou rekening met de aandrijving. Je hebt keuze uit accu-, benzine- en elektrische kettingzagen.

Kettingzagen
hoogsnoeiers
toebehoren en accessoires
zaagkettingen
onderhoud zaaggarnituur
zaagbladen

Kettingzaag kopen

 

Stihl is het meest bekende merk op het gebied van verschillende tuinmachines, waaronder ook kettingzagen. Met Stihl weet u zeker dat u een absoluut A-merk binnen haalt. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten van Stihl is erg hoog, waardoor u erg lang plezier kunt hebben van uw zaagmachine. Ons brede assortiment biedt Stihl kettingzagen met diverse blad lengtes variërend van 25 tot 50 centimeter. Alle machines van Stihl zijn meestal gewoon op voorraad. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een Stihl motorzaag en een Stihl bandenzaag.  Ook alle losse onderdelen die u misschien nodig heeft als u al een Stihl kettingzaag in huis had zijn bij ons beschikbaar. Nieuwe zaagkettingen, olie of benzine kunnen wij dus ook leveren.

 

Stihl kettingzagen kunnen alleen bezorgd worden met ons eigen vervoer. U kunt daarom alleen bestellen in Nederland wat boven de grote rivieren ligt (m.u.v. de Waddeneilanden). Wij leveren de zaagmachines gemonteerd en al, dus dat kan maximaal één week duren. We rijden hiervoor vaste routes. Het exacte bezorgmoment is dus afhankelijk van uw woonplaats.

 

Veilig werken met een kettingzaag

Voor u een kettingzaag gaat kopen moet u goed nadenken over de klus die u gaat uitvoeren. Gaat u bijvoorbeeld een boom omzagen? Dan zijn er verschillende blad lengtes mogelijk. Stokzagen hebben een langere steel die geschikt zijn om bomen om te zagen. U kunt hierdoor zonder hefapparaat bosjes uitdunnen of takken afzagen. U blijft veilig op de grond staan. Voor het bijwerken van bomen hebben wij ook stokheggenscharen beschikbaar. U kunt er daarnaast voor kiezen om het apparaat op een accu of benzine te laten draaien. Elektrisch aangedreven machines zijn uiteraard beter voor het milieu.

 

Wie aan de slag gaat met tuinmachines zoals een kettingzaag moet altijd rekening houden met de eigen veiligheid. Niemand wil natuurlijk ongelukken met zaagbladen maken. Bij De Boer vinden wij dat erg belangrijk en daarom bieden we u ook alles aan op het gebied van veilig werken. Het is aan te raden om een veiligheidsbril en helm te dragen voor de bescherming van het gezicht. Bij machines die veel lawaai maken is gehoorbescherming ook een goed idee. Daarnaast bieden we werkschoenen en een zaagbroek aan. Op deze manier raakt uw normale kleding niet beschadigd. Deze kleding zit ook nog eens erg comfortabel.

 

De service van De Boer

Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste waarden binnen de organisatie. We hebben al meer dan 85 jaar ervaring in dit vakgebied en kunnen u daarom altijd van dienst zijn. In Drachten bent u dan ook van harte welkom om ons gehele assortiment te bekijken. De service medewerkers en monteurs staan daar voor u klaar. Ook voor een reparatie kunt u dus bij ons terecht. Bij ons in het magazijn wordt uw bestelling klaargezet, of wij bezorgen het bij u thuis. Dat is de service waar wij voor staan.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw