menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kettingzagen

Kettingzagen

Kettingzagen

Het breedste assortiment kettingzagen vindt u bij De Boer Drachten. In ons assortiment vindt u 2-takt, accu en elektrische kettingzagen. De elektrische kettingzagen zijn met stekker, of op accu. De accu is vaak ook weer toepasbaar bij andere machines in dezelfde serie. De kettingzagen in ons assortiment zijn o.a. van Powerworks, Stihl, Stiga en Greenworks Tools.

Kettingzagen
hoogsnoeiers
toebehoren en accessoires
zaagkettingen
onderhoud zaaggarnituur
zaagbladen

Stihl Kettingzagen

Stihl is een van de bekendste merken op het gebied van tuinmachines en natuurlijk kettingzagen. De kettingzagen van dit merk zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Wij bieden een groot assortiment Stihl kettingzagen, met diverse bladlengtes van 25 tot 50 cm. Ook kunt u bij ons gewoon nieuwe kettingen, olie of benzine bestellen. Het is allemaal uit voorraad leverbaar. De Stihl machines kunnen ook worden onderhouden in onze werkplaats. Met ons eigen vervoer hebben wij de unieke situatie dat wij alle machines kunnen bezorgen in Nederland. U kunt dus gerust uw kettingzaag online bestellen!

 

Soorten kettingzagen

Voor de diverse boomdiktes zijn ook diverse kettingzagen verkrijgbaar. De zagen hebben diverse bladlengtes, van 25 tot wel 50 cm. Ook zijn er stokzagen met een lange steel. Die zijn ideaal voor het afzagen van dikke takken in hoge bomen. Wilt u de boom alleen bijwerken? Dan hebben we ook stokheggenscharen.

 

Veilig werken

Het is erg belangrijk om veilig met een kettingzaag te werken. U vindt bij ons alles voor veilig werken. Aan te raden zijn bijvoorbeeld een veiligheidsbril en helm voor de bescherming van het gezicht, gehoorbescherming, handschoenen, werkschoenen en een zaagbroek. Zo bent u zeker van de beste bescherming als u werkt met een kettingzaag. Stihl heeft diverse lijnen op de markt gebracht speciaal voor het werken met tuinmachines, zoals de kettingzaag. Deze kleding zit comfortabel en biedt de ultieme bescherming.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw