menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Annuleren en retour

Bekijk hieronder alle meest gestelde vragen met betrekking tot annuleren en retour.

Annuleren:

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Ja, dit is mogelijk. Zolang het artikel nog niet is verzonden is heeft u de mogelijkheid om het artikel te annuleren. Dit doet u in uw account bij het artikel in de bestelling.Retourneren:

Mag ik mijn artikelen retourneren?

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is het mogelijk om artikelen binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. De retourtermijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt. Nadat u de melding heeft gemaakt, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd, voordat uw retour bij ons binnen moet zijn. Daarnaast is het mogelijk om uw artikel te retourneren als het artikel in de originele verpakking zit (voor zover mogelijk). Let op! Is dit niet zo, dan is het mogelijk dat uw aankoop voor een lagere waarde gecrediteerd wordt. Het is niet mogelijk om artikelen te retourneren die aangepast of vervaardigd zijn speciaal op uw verzoek. Wij adviseren daarom om direct na ontvangt het artikel te controleren op beschadigen. Let op! De kosten voor het retour sturen van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening.


Binnen 14 dagen crediteren we het volledige bedrag terug mits het product in goede orde is ontvangen.

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

Stap 1: Ga naar deze pagina

Stap 2: Meld je retour aan: kies voor webshop of een andere manier

Stap 3: Selecteer de juiste bestelling

Stap 4: Geef in het volgende scherm aan welke artikelen u wenst de retourneren

Stap 5: Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je retour. Print deze e-mail uit en voeg dit retourformulier toe bij de retour.


Kan ik mijn retour afgeven in de winkel?

Ja, dit is mogelijk. Neem voor grote of zware artikelen contact met ons op.


Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Wij betalen u meteen terug binnen 14 dagen na ontvangt van uw retour. Het gaat hier om een terugbetaling van de artikelen inclusief leveringskosten. Let op! Bij het retour sturen van uw artikelen betaald u zelf de kosten van de retourzending. Bieden wij aan om uw retour af te halen? Dan geldt een termijn van 14 dagen na ontvangt van uw retour bij ons op locatie. Wij betalen u terug op dezelfde manier als u bij ons heeft betaald. Let wel, dit zijn wettelijke termijnen. In de praktijk is de verwerking na ontvangst van uw retour 2-5 werkdagen.Staat uw vraag er niet tussen?
Ga dan terug naar de klantenservice pagina voor alle onderwerpen of neem contact op met de klantenservice:

Tel.       0512 51 82 05
Mail.     info@deboerdrachten.nl

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw