menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bezorgen en ophalen

Bekijk hieronder alle meest gestelde vragen met betrekking tot bezorgen en ophalen.

Bezorgen:

Wordt een bestelling gratis bezorgd?

Er worden vanaf € 75,- meestal geen verzendkosten berekend. Bij een bestelwaarde lager dan € 75,- berekenen wij € 5,- verzendkosten. Voor verzendingen van volume artikelen of verzending naar het buitenland hanteren wij andere bedragen. Bekijk hier alle verzendinformatie.


Kan ik een afwijkend afleveradres kiezen?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt ervoor kiezen de bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Dit kan je aangeven in het bestelproces door een afwijkend afleveradres in te vullen.Ophalen:

Kan ik mijn bestelling ook in de winkel ophalen?

Ja, dit is mogelijk. De bestelling kan opgehaald worden in de winkel bij de klantenservicebalie. Wij vragen je de orderbevestiging en identiteitsbewijs mee te nemen zodat wij de bestelling kunnen controleren. Zonder ordernummer en identiteitsbewijs kunnen wij de bestelling niet meegeven.

Afhaalorders kunnen afgehaald worden van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Bestellingen geplaatst na 15.00 uur kunnen pas de volgende werkdag worden afgehaald. Wanneer je jouw bestelling afhaalt kan je de bestelde artikelen meteen bekijken in de winkel en indien gewenst onze medewerkers vragen om advies.

De bestelling blijft 14 dagen beschikbaar. Wanneer de bestelling niet binnen 14 dagen wordt opgehaald, zal deze als retour worden afgehandeld en wordt het aankoopbedrag teruggestort.Staat uw vraag er niet tussen?
Bekijk dan onze klantenservicepagina voor alle onderwerpen of neem contact op met de klantenservice:

Tel:       0512 51 82 05
Mail:     info@deboerdrachten.nl

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw