menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Veiligheidsbril kopen? - Gratis verzending!

Veiligheidsbril

Veiligheidsbrillen

Je ogen zijn kwetsbaar en dus wil je ze graag beschermen tegen gevaar. Een veiligheidsbril is meestal goedkoop en dus is er geen reden om pijnlijke ogen niet te voorkomen. Zo’n bril beschermt tegen (grof) stof, gevaarlijke spetters en tegen onder andere slijpspatten. De meeste veiligheidsbrillen hebben tegenwoordig een modieuze look, ze zijn er ook in verschillende kleuren waardoor er altijd wel één bij je past. Wil je meer dan je ogen beschermen, dan is een gezichtsscherm hetgeen wat je zoekt.

Lees meer...
59 artikelen gevonden
Sorteer op:
4TECX Veiligheidsbril Clear
4TECX Veiligheidsbril Clear
€ 3,80 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Allux Brillen Gefumeerd -
Allux Brillen Gefumeerd -
€ 3,17 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Veiligheidsbril Smoke 4Tecx 4Tecx
Veiligheidsbril Smoke 4Tecx 4Tecx
€ 3,80 (per stuk)
(1)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Ruimzichtbril

Een veiligheidsbril met sterkte is niet altijd mogelijk en anders vaak prijzig. Het dragen van een veiligheidsbril over een 'gewone' bril op sterkte is in dit geval de ideale oplossing. De bril is goedkoop ten op zicht van een op sterkte. Ook voor bezoekers zijn deze brillen zeer geschikt. Niet alleen vanwege de prijs, maar ook omdat je niet weet of de bezoeker wel of niet een bril draagt. In beide gevallen kan diegene de overzetbril dragen.

Eigenschappen

Alle brillen, zowel overzetbrillen als de normale veiligheidsbrillen hebben enkele eigenschappen waardoor je je keuze kunt maken. Die eigenschappen zorgen ervoor dat de veiligheidsbrillen van elkaar verschillen. Zo kan een bril bijvoorbeeld anti-kras, anti-damp of beiden bieden. Anti-kras beschermt de glazen tegen de kleinste beschadigingen waardoor het zicht belemmerd op den duur. Bij damp wordt het zicht op korte termijn belemmerd, dit kan gebeuren bij grote temperatuurverschillen. Met de anti-damp functie voorkom je dus condens. Andere kenmerken kunnen onder andere zijn: hittebestendig, ruimzicht en UV-bestendig. Dat laatste is voornamelijk bekend bij zonnebrillen, maar ook heldere veiligheidsbrillen kunnen UV-bestendig zijn.

Een heldere bril houdt simpelweg in dat het geen kleuren verandert. Je ziet alles zoals je ook ziet zonder bril. Ook kunnen brillen gele, oranje of getinte glazen hebben. Getinte glazen hebben hetzelfde effect als een zonnebril, het vermindert het licht. Gele glazen verbeteren het zicht doordat het contrastverhogend werkt. Oranje glazen werken net zoals de gele, ze weerhouden het blauwe licht van bijvoorbeeld een computer of van een tegenligger op de weg.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw