menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Werktas kopen? - Gratis verzending!

Tassen

Werktassen

Naar je werk heb je vaak van alles mee: je lunch, werkkleding en misschien wel een flesje drinken of regenkleding. Dit kun je natuurlijk het best vervoeren in een stevige tas. Of je nu kiest voor een rugtas, duffel bag (bekend als sporttas) of een trolley bag, je loopt er met de tassen van Helly Hansen er altijd goed bij dankzij de sportieve look.

Lees meer...
Tassen liter grootte
8 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Kledingtas

De tassen van Helly Hansen kun je naast het werk natuurlijk gebruiken als kledingtas voor verschillende momenten: als sporttas, reistas, weekendtas of schooltas.

De ene tas is de andere natuurlijk niet. Zo kennen we de rugtas, deze zien we veelal terug op school. De duffel bag is een vaak ronde en brede tas welke in de hand of over de schouder wordt gedragen. Deze tas wordt doorgaans sporttas genoemd en vinden we dan ook bij onder anderen de voetbal- en tennisvelden. De kleinere versie is ook zeer geschikt als bagagetas, ze vallen qua afmeting vaak binnen de eisen van de luchtvaartmaatschappijen. De trolley bags kennen we met name van de wereldreizigers. Deze bestaan in veel verschillende maten, waarvan de 50 liter trolley klein genoeg is om als handbagage het vliegtuig in mee te nemen.

Gereedschapstas

Naast de rugtas, 'sporttas' en de trolley kun je bij De Boer terecht voor een speciale gereedschapstas. De tas biedt extra mogelijkheden om je gereedschap op te bergen zonder dat ze los in de tas liggen. Klittenbandriemen zijn ideaal om verschillende grootten gereedschappen stevig te herbergen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw