menu
  • excl.
  • incl.
BTW

PBM & Bescherming

PBM & Bescherming zijn persoonlijk beschermingsmiddelen. Dit zijn producten die gebruikt worden om mensen bescherming te bieden tegen fysieke, chemicaliën, biologische, elektrische of andere gevaren op het werk waar PBM’s van belang zijn. Het doel van PBM middelen is om werknemers te beschermen tegen letsel of ziekte als gevolg van hun werkomgeving. Er zijn verschillende soorten, zoals werkhandschoenen, gehoorbescherming, kniebescherming, gezichtsbescherming en oogbescherming. Het is belangrijk dat werknemers de juiste middelen gebruiken die aangepast zijn aan de risico's in hun werkomgeving. Het is ook belangrijk om te onthouden dat deze middelen niet altijd het enige middel is om werknemers te beschermen. Soms is het nodig om andere maatregelen te nemen, zoals het aanpassen van de werkomgeving of het gebruik van andere veiligheidsapparatuur. Heb je vragen over de verschillende soorten middelen neem dan gerust contact op met de Boer en wij helpen je graag verder op weg bij al je vragen over PBM & bescherming.

Lees meer...

De verschillende soorten PBM & Bescherming

PBM & Bescherming is er bij de Boer in veel verschillende soorten, allemaal met hun eigen specifieke toepassing. Wanneer je vragen hebt over de PBM’s neem dan contact op met de Boer en wij helpen je graag verder op weg bij al je vragen over onze bescherming. Om je te helpen hebben we hieronder verschillende PBM voorbeelden opgesomd:

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om te beschermen tegen gevaar op de werkvloer. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals leer of nylon, en zijn bedoeld om handen en vingers te beschermen tegen schade of verwondingen. Werkhandschoenen kunnen ook worden voorzien van extra bescherming, zoals een gepolsterde palm of een metaalvrije constructie, afhankelijk van de werkomstandigheden. Het is belangrijk om de juiste werkhandschoenen te kiezen voor de taak om maximale bescherming te bieden.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is een belangrijk hulpmiddel voor iedereen die werkt in een omgeving waar harde geluiden aanwezig zijn. Dit kan van alles zijn, van een bouwplaats tot een muziekstudio. Gehoorbescherming kan de vorm hebben van oordoppen of een hoofdband met ingebouwde oorkussens. Het doel is om de oren te beschermen tegen blijvende schade aan het gehoor. Het is belangrijk om gehoorbescherming te dragen wanneer nodig, omdat blootstelling aan harde geluiden op lange termijn kan leiden tot gehoorverlies.

Kniebescherming

In de bouw is het belangrijk om kniebescherming te dragen om te voorkomen dat knieën beschadigd raken door scherpe voorwerpen of zware lasten. Kniebescherming kan de vorm hebben van pads of braces die om de knie worden gedragen, of van speciale kniebeschermers die direct op de knie worden geplaatst. Deze beschermers zijn meestal gemaakt van stevig materiaal en zijn voorzien van extra padding om de knieën te beschermen tegen harde oppervlakken of scherpe voorwerpen.

Regenkleding

Regenkleding is speciaal ontworpen om te beschermen tegen regen en andere weersomstandigheden. Het kan bestaan uit een jas of een poncho, en kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals nylon of polyester. Regenkleding is vaak voorzien van extra functies, zoals een capuchon, verstelbare manchetten en waterdichte zippers, om de drager optimaal te beschermen tegen de elementen. Regenkleding is handig voor iedereen die buiten werkt of die tijdens regenachtig weer actief wil blijven.

Hoofd- / gezichtsbescherming

Gezichtsbescherming is een belangrijk middel om jezelf te beschermen tegen mogelijke verwondingen of infecties. Het is vooral handig voor mensen die werken in omgevingen waar ze blootgesteld kunnen worden aan vloeistoffen, stof of andere potentieel gevaarlijke stoffen. Er zijn verschillende soorten gezichtsbescherming beschikbaar, zoals maskers, brillen en gezichtsschilden. Het is belangrijk om de juiste vorm van bescherming te kiezen voor de specifieke taak die je uitvoert, en om ervoor te zorgen dat het apparaat goed past en comfortabel is om te dragen.

Oogbescherming

Oogbescherming is een belangrijk middel om jezelf te beschermen tegen mogelijke verwondingen of infecties aan de ogen. Het is vooral handig voor mensen die werken in omgevingen waar ze blootgesteld kunnen worden aan vloeistoffen, stof of andere potentieel gevaarlijke stoffen. Er zijn verschillende soorten oogbescherming beschikbaar, zoals brillen, schilden en maskers. Het is belangrijk om de juiste vorm van bescherming te kiezen voor de specifieke taak die je uitvoert.

Pols- armbescherming

Armbescherming is een belangrijk onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen die werknemers kunnen gebruiken om zichzelf te beschermen op het werk. Het kan helpen om verwondingen aan de armen te voorkomen of te verminderen als ze toch optreden. Armbescherming is verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen, zoals bandages, pads en zelfs volledige stukken bescherming die het hele arm omhullen. Het is belangrijk om de juiste maat en type armbescherming te kiezen voor de specifieke werkomgeving en taken die je uitvoert.

Mondbescherming

Mondbescherming, zoals mondkapjes of mondneuskapjes, kan helpen om het verspreiden van ziektes te voorkomen of te verminderen. Het is vooral belangrijk om mondbescherming te dragen in situaties waarbij het risico op besmetting met een ziekte groter is, zoals tijdens een pandemie of in een ziekenhuis. Er zijn verschillende soorten mondbescherming beschikbaar, zoals chirurgische mondkapjes, N95-ademhalingsmaskers en zelfgemaakte mondkapjes.

Laskleding

Laskleding is specifieke sportkleding die gebruikt wordt tijdens het lassen. Deze kleding beschermt de lasser tegen de gevaarlijke straling en vonken die vrijkomen tijdens het lassen. Laskleding bestaat meestal uit een overall, handschoenen, een bril en een helm. Het is belangrijk om goede laskleding te dragen om de kans op verwondingen te verkleinen. Laskleding kan ook gemaakt zijn van speciale materialen die de hitte van het lassen beter kunnen weerstaan.

Wegwerpkleding

Wegwerpkleding is kleding die bedoeld is om maar één keer te worden gedragen en daarna weggegooid te worden. Dit kan om verschillende redenen handig zijn, bijvoorbeeld om hygiënische redenen of om bescherming te bieden tegen gevaarlijke stoffen. Wegwerpkleding wordt vaak gebruikt in de gezondheidszorg, de voedselindustrie en in de chemische industrie. Het kan ook handig zijn voor mensen die werken met vuile of chemische stoffen, omdat het gemakkelijk is om de kleding na gebruik weg te gooien in plaats van te moeten wassen.

Waadpakken

Waadpakken zijn speciaal ontworpen kledingstukken die gebruikt worden om mensen te beschermen tegen koud water en tegen het binnendringen van water. Ze worden vaak gebruikt door vissers, duikers en andere mensen die werken in of rond het water. Waadpakken zijn gemaakt van waterdichte materialen en hebben afsluitbare openingen om te voorkomen dat water naar binnen kan komen. Sommige waadpakken hebben ook ingebouwde flottatieapparaten om de drager in het water op te houden.

Wanneer je vragen hebt over de verschillende soorten kom dan langs bij de Boer, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou te helpen bij al je vragen over PBM & bescherming.

PBM & Bescherming kopen bij de Boer

PBM & Bescherming koop je natuurlijk bij de Boer! Bij de Boer hebben we veel verschillende soorten zoals werkhandschoenen, gehoorbescherming, kniebescherming, gezichtsbescherming en oogbescherming. Heb je nog vragen over de verschillende soorten? Kom dan langs in een van onze winkels, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor de PBM’s die jij zoekt voor de beste bescherming! Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de producten online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment van de Boer.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw