menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Armbescherming kopen? - Nu op voorraad!

Armbescherming

Armbescherming is een belangrijk onderdeel van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) tijdens het werk. Het beschermt de armen tegen potentiële verwondingen en letsel, zoals snijwonden, schaafwonden, brandwonden en stoten. De bescherming is specifiek ontworpen tegen gevaren afhankelijk van de branche. Het dragen van de bescherming voorkomt niet alleen letsel, ook kan het de productiviteit verhogen. Bekijk nu ons assortiment met armbescherming online.

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende soorten armbescherming

Er zijn verschillende soorten armbescherming die gebruikt kunnen worden afhankelijk van de werkzaamheden en de risico's die de werknemers lopen. In ons assortiment vind je de volgende soorten armbescherming:

Pols- en armbeschermer van leer:

Leren pols- en armbescherming zijn een populaire keuze voor werknemers in verschillende industrieën, zoals de bouw, productie, en motorsport. Dit komt omdat leer een stevig en duurzaam materiaal is dat bescherming biedt tegen een brede waaier van gevaren, zoals snijwonden, schaafwonden, stoten en brandwonden.

Leren pols- en armbescherming zijn vaak verstelbaar, waardoor ze comfortabel kunnen worden aangepast aan verschillende maten en vormen van de armen. Ze zijn ook vaak voorzien van extra bescherming zoals kussentjes of plastic plates voor extra bescherming.

Neopreen pols- en armbescherming

Neopreen is een soort synthetisch rubber dat vaak gebruikt wordt in de constructie van beschermingsmateriaal, zoals pols- en armbescherming. Het is bekend om zijn duurzaamheid, flexibiliteit en weerstand tegen water en chemicaliën. Neopreen pols- en armbescherming wordt vaak gebruikt in sporten zoals roller derby, skateboarden en andere actiesporten om de polsen en onderarmen te beschermen tegen abrasie en verwondingen. Ze worden ook vaak gebruikt in industriële omgevingen om werknemers te beschermen tegen snij- en schaafwonden.

PVC Plukmouwen

Een PVC plukmouw is een soort beschermende mouw gemaakt van PVC (polyvinylchloride) materiaal, dat een soort plastic is dat vaak wordt gebruikt in industriële en bouwtoepassingen. PVC plukmouwen worden gebruikt om draden, kabels en slangen te beschermen tegen slijtage, chemicaliën en andere soorten schade. Ze kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd door ze "te plukken" over het gewenste object, en ze worden vaak gebruikt in de automobiel-, luchtvaart- en andere zware industriële toepassingen waar draden, kabels en slangen onderhevig zijn aan beweging en trilling. PVC plukmouwen worden ook gebruikt in de voedings- en farmaceutische industrie omdat ze gemakkelijk te reinigen zijn en bestand zijn tegen de meeste chemicaliën.

 

 

 

Waarom armbescherming gebruiken?

Armbescherming wordt gebruikt om de armen te beschermen tegen verwondingen of schade. Dit is vooral belangrijk bij sporten of activiteiten waarbij de armen gevaarlijk kunnen zijn of waarbij de armen blootgesteld kunnen worden aan risico's zoals valpartijen, botsingen of snijwonden. Armbescherming is ook vaak gebruikt in industriële en bouwtoepassingen waar arbeiders blootgesteld kunnen zijn aan snijwonden, schaafwonden, verstuikingen of andere verwondingen. Kortom, armbescherming wordt gebruikt om de armen te beschermen tegen verwondingen of schade in situaties waar de armen blootgesteld kunnen zijn aan risico's, of om de armen te beschermen tegen chemische stoffen of giftige stoffen in industriële en bouwtoepassingen.

Armbescherming kopen bij de Boer

Armbescherming koop je natuurlijk bij de Boer! Bij de Boer hebben we veel verschillende soorten van bekende merken zoals Dolfing, Wopa en nog veel meer! Heb je nog vragen over de verschillende soorten? Kom dan langs in een van onze winkels, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor de bescherming waar jij naar op zoek bent voor je armen! Bestel je online?

Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de producten online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment met armbescherming van de Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw