menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gehoorbescherming kopen? - Ruim aanbod!

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is noodzakelijk in omgevingen waar hard geluid aanwezig is, zoals op een bouwplaats of in een fabriek. Het is belangrijk om goede aandacht aan je gehoor te geven. Je wil het namelijk niet beschadigen. Daarnaast kan je van te lange blootstelling aan te luide geluiden ook doof worden. Niet alleen als werknemer draag je de verantwoordelijkheid. Ook je werkgever speelt een belangrijke rol in het beschermen van de gezondheid en veiligheid van jou als medewerker. Gelukkig hebben we bij De Boer een ruim assortiment met verschillende soorten gehoorbescherming.

Lees meer...
134 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Gehoorbeschermer Concept-24
Stihl Gehoorbeschermer Concept-24
€ 28,76 (per stuk)
(2)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Protos Gehoorbeschermer Geel/Rood
Protos Gehoorbeschermer Geel/Rood
€ 61,41 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Gehoorbescherming kopen bij De Boer

Gehoorbescherming is een belangrijk Persoonlijk Beschermings Middel (PBM). Vooral wanneer je werkt in een omgeving waar harde geluiden aanwezig zijn, is het beschermen van de oren erg belangrijk. De omgeving kan erg verschillen, zo kan er op een bouwplaats veel lawaai zijn maar ook in een muziekstudio. Gehoorschade wil je in alle gevallen voorkomen omdat dit een grotere kans geeft op ongevallen maar ook psychische klachten. Bij De Boer hebben we daarom een ruim aanbod met diverse gehoorbeschermers. Denk aan gehoorbeschermers, oordoppen en gehoorbeugels. Voor ieder soort welk, voor elke klus, vind je bij De Boer de juiste gehoorbescherming.

Goede gehoorbescherming, de voordelen

 Goede gehoorbescherming komt met verschillende voordelen. De Boer heeft ze op een rijtje gezet.

  • Voorkomt gehoorverlies: De belangrijkste functie van gehoorbescherming is om het gehoor van de gebruiker te beschermen tegen hard geluid, waardoor het risico op gehoorverlies wordt verminderd.
  • Verhoogt de productiviteit: Werknemers met een goede gehoorbescherming zullen minder snel afgeleid zijn door hard geluid en zullen daardoor productiever zijn.
  • Verhoogt de moral: Werknemers die beschermd zijn tegen hard geluid zullen minder snel last hebben van gehoorbeschadiging of stress en zullen daardoor een betere moral hebben.
  • Comfort: Goede gehoorbescherming moet comfortabel zijn om te dragen, zodat werknemers deze ook daadwerkelijk gebruiken.
  • Aanpasbaarheid: Veel gehoorbescherming kan worden aangepast aan het oor van de gebruiker voor een betere pasvorm en bescherming
  • Wetgeving: Gehoorbescherming is vaak verplicht in bepaalde werkomgevingen, met name waar hard geluid aanwezig is.
  • Kosteneffectief: Hoewel gehoorbescherming soms gezien wordt als een kostenpost, is het kosteneffectiever om te investeren in bescherming van gehoor dan om de gevolgen van gehoorverlies te behandelen.

Welke gehoorbescherming nodig?

De soort gehoorbescherming die nodig is, hangt af van verschillende factoren zoals de specifieke werkomgeving, de ernst van het geluid en de voorkeuren van de gebruiker. Hieronder worden een aantal van de meest voorkomende soorten gehoorbescherming beschreven:

Oordoppen:

Oordoppen zijn een van de meest populaire soorten gehoorbescherming. Ze kunnen gemakkelijk worden ingebracht in het oor en bieden een goede geluidsreductie. Er zijn oordoppen beschikbaar in verschillende maten en materialen, en sommige kunnen zelfs aangepast worden aan de vorm van het oor van de gebruiker.

Oorkappen:

Oorkappen komen in de vorm van klepjes die over de oorschelpen worden gedragen. Ze bieden goede bescherming tegen hoge frequenties. Oorkappen zijn gemakkelijk in gebruik, makkelijk op te bergen en te dragen.

In-ear gehoorbescherming:

In-ear gehoorbescherming zijn speciaal ontworpen gehoorbeschermers die in het oor worden geplaatst. Hierdoor wordt de gehoorbescherming op maat gemaakt en bieden deze vaak een grotere geluidsreductie dan oordoppen of oorkappen.

Hoofdtelefoons:

Hoofdtelefoons die speciaal zijn ontworpen voor gehoorbescherming, komen met een geluidsreductie technologie, ze zijn vaak geschikt voor professioneel gebruik, zoals op bouwplaatsen, fabrieken en in de muziekwereld.

Merken gehoorbescherming bij De Boer

In het ruime assortiment van De Boer vind je gehoorbescherming terug van diverse merken. De volgende merken zijn onder andere aanwezig in ons uitgebreide aanbod:

3M gehoorbescherming

3M biedt een breed scala aan gehoorbescherming, waaronder oordoppen, oorkappen en gehoorbescherming die in het oor aangebracht kan worden. 3M is ook een toonaangevend merk op het gebied van industriële veiligheid en biedt producten voor professioneel gebruik.

Hellberg Safety gehoorbescherming

Hellberg biedt een breed assortiment van gehoorbescherming producten, waaronder oordoppen, oorkappen en gehoorbescherming die in het oor aangebracht kan worden. De producten van Hellberg zijn ontworpen met een focus op veiligheid, comfort en duurzaamheid. Hellberg gebruikt geavanceerde technologieën en materialen, zoals geactiveerd koolstof, om de producten te ontwikkelen.

STIHL bescherming voor de oren

De gehoorbescherming van STIHL is ontwikkeld met de specifieke eisen van de gebruiker in de bosbouw, landbouw, tuin- en parkbeheer, waar hard geluid vaak aanwezig is en het beschermen van gehoor is van groot belang. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn getest volgens de laatste Europese normen voor gehoorbescherming.

Naast bovengenoemde merken hebben we ook in ons assortiment gehoorbescherming van Ear Defender, McCulloch en meer!

Gehoorbescherming kopen bij De Boer

Gehoorbescherming is in veel beroepen noodzakelijk om gehoorbeschadiging te voorkomen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ons gehoor beter te beschermen. In het ruime assortiment van De Boer vind je dan ook oordoppen,- kappen en – beschermers.

Bij De Boer hebben ze een breed assortiment van gehoorbeschermers voor verschillende situaties, van werken in lawaaierige omgevingen tot het bezoeken van een concert. Of je nu op zoek bent naar gehoorbeschermers voor werk, sport of vrije tijd, De Boer heeft de juiste oplossing voor jou.

Een van de voordelen van De Boer is de professionaliteit en kennis van de medewerkers, zij kunnen u adviseren welke gehoorbeschermer het beste bij uw situatie past. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste bescherming krijgt voor jouw gehoor. Zowel in de winkel, als telefonisch en per mail word je voorzien van gewoon goed advies.

Bij De Boer kunt u terecht voor een breed assortiment van gehoorbeschermers van hoge kwaliteit, die je gehoor beschermen tegen hard geluid. Wacht niet te lang met bestellen, bestel vandaag, dan heb je morgen de gehoorbescherming al in huis.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw