menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Waadpakken kopen?

Waadpakken

Waadpakken zijn speciaal ontworpen kledingstukken die worden gebruikt om de drager te beschermen tegen water en andere elementen. Ze worden vaak gebruikt voor recreatieve activiteiten zoals vissen, kajakken, en zeilen, maar ook voor professionele toepassingen zoals reddingswerk en onderwaterwerkzaamheden. Naast de waadpakken hebben we ook een handige waadbroek in ons assortiment. En voel je toch wat nattigheid? Dan is de reparatie set aan te raden. Bekijk nu ons aanbod met waadpakken online!

Lees meer...
6 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende soorten waadpakken

In het aanbod van De Boer vind je verschillende soorten waadpakken terug. Zo hebben we onder andere pakken waar veiligheidslaarzen aan vast zitten. De veiligheidslaarzen bieden extra bescherming tijdens werkzaamheden. Daarnaast hebben we overalls welke het gehele lichaam bedekken, maar ook spijkerbroek modellen waarvan de armen vrij zijn. Heb je liever geen volledig pak aan, maar alleen een broek? Ook dat is mogelijk bij De Boer! Bekijk de verschillende soorten waadpakken nu in ons aanbod.

Wanneer waadpakken dragen?

Als je vaak in de koude en natte omstandigheden werkt of recreëert, is het dragen van een waadpak een must. Er zijn verschillende soorten waadpakken beschikbaar voor verschillende activiteiten. Zo zijn er waadpakken voor vissers, watersporters maar ook voor mensen welke vaak natte werkzaamheden doen. Elk waadpak heeft specifieke functies en eigenschappen die geschikt zijn voor de activiteit waarvoor het is ontworpen.

Materialen waadpakken

Er zijn verschillende materialen waaruit waadpakken gemaakt kunnen zijn, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. De meest voorkomende materialen voor waadpakken zijn:

  • Neopreen: Dit is de meest gebruikte materiaal voor waadpakken omdat het flexibel, duurzaam en waterdicht is. Neopreen wordt vaak gebruikt voor wetsuits, waadpakken voor surfers, kajakkers en andere watersporters.
  • PVC en PU: Dit zijn synthetische materialen die waterdicht zijn en vaak gebruikt worden voor professionele waadpakken voor werkzaamheden in water of in vochtige omgevingen. Dit soort waadpakken zijn vaak ook chemisch bestendig.
  • Gore-Tex: Dit is een geavanceerd synthetisch materiaal dat waterdicht, ademend en winddicht is. Waadpakken gemaakt van Gore-Tex zijn ideaal voor extreem koude omstandigheden en bieden vaak meer isolatie dan neopreen waadpakken.
  • Nylon en Polyester: Dit zijn stoffen die vaak gebruikt worden als een soort van "shell" van waadpakken, dit zorgt voor een goede bescherming tegen wind en water, maar zijn minder ademend en isolerend dan neopreen of Gore-Tex.

Het is belangrijk om te overwegen welk materiaal het beste past bij jouw specifieke wensen en eisen. Bijvoorbeeld, als je vaak in koud water zult zijn, wil je waarschijnlijk een waadpak met extra isolatie, zoals neopreen of Gore-Tex.

Waadpakken kopen?

Ben je op zoek naar waadpakken? Bij De Boer hebben we verschillende soorten direct uit voorraad leverbaar. De waadbroeken en -pakken uit ons assortiment zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan vissen, andere watersporten maar ook voor schoonmaakwerkzaamheden. Een waadpak zorgt er voor dat je droog blijft!

Woon je in de buurt van Drachten of Hazerswoude-Dorp? Dan nodigen wij je van harte uit om langs te komen in een van onze vestigingen. Hier staat ons deskundige personeel voor je klaar om je te helpen met gewoon goed advies. Woon je niet in de buurt, maar heb je wel een aantal vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met de betere keuze in waadpakken.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw