menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Werkhandschoenen kopen? - Gratis verzending!

Handschoenen

Werkhandschoenen

Met een ruime keuze aan handschoenen, biedt De Boer voor een ieder een gepaste werkhandschoen. Van zaaghandschoenen en lashandschoenen tot latex of nitril wegwerphandschoenen. Dankzij de staffelkortingen geldt De Boer als een ware groothandel, ook in werkhandschoenen. Naast de werkhandschoenen vindt u bij ons op de webshop ook lifestyle- en winterhandschoenen.

Lees meer...
119 artikelen gevonden
Sorteer op:
Klauwbekapper Handschoenen Activ Grip
Klauwbekapper Handschoenen Activ Grip
vanaf  € 6,76 (per stuk)
Eurogloves Melkershandschoenen (100 Stuks) Latex Gepoederd
Eurogloves Melkershandschoenen (100 Stuks) Latex Gepoederd
vanaf  € 26,56 (per doos)
OX-ON Werkhandschoenen Worker Supreme
OX-ON Werkhandschoenen Worker Supreme
vanaf  € 18,20 (per paar)
Handschoen Winter Thermodry
Handschoen Winter Thermodry
vanaf  € 6,43 (per stuk)
Handschoen Aqua Waterbestendig
Handschoen Aqua Waterbestendig
vanaf  € 5,17 (per stuk)
(1)
Vergelijken (0)

Verschillen handschoenen

MAAT

Het opmeten van je hand kan je helpen bij het bepalen van de juiste maat handschoen. Niet elk merk heeft dezelfde maat, in de winkel passen werkt nog altijd het best. Toch probeert De Boer je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

NORMERING

Elke beroepsgroep heeft zijn eigen normen zo heeft een lasser handschoenen nodig die tegen hitte kan (EN407), terwijl een zaaghandschoen goed moet beschermen tegen snijwonden (EN381). Andere handschoenen beschermen bijvoorbeeld tegen winterse kou (EN511) of chemicaliën (EN374). De meeste bouw- of industriebranches vragen handschoenen met normering EN388.

Elke handschoen die dient als veiligheidshandschoen, heeft een CE-markering. De CE Cat.III is daarin het beste, maar niet voor iedereen noodzakelijk. De Boer geeft je graag uitleg over de normeringen en klasseringen van de handschoenen.

MATERIAAL

Bij sommige beroepen zijn er geen eisen gesteld aan de handschoenen, maar ook dan wil je je handen wel beschermen tegen bijvoorbeeld schaafwonden of andere pijn. De materialen hebben verschillende eigenschappen. Zo kun je kiezen voor een handschoen met bijvoorbeeld latex (flexibel, ook geschikt bij aanraking met water), nitril (goede antislip, ook bij olie) of lederen handpalm. Binnen de lederen handschoenen zit dan ook weer diversiteit in de kwaliteit. Rundleder is bijvoorbeeld steviger en dikker dan varkensleder, terwijl box- of nerfleder sterker is dan splitleder. Goedkope handschoenen zijn dan ook vaak gemaakt van splitleder, maar deze zullen voldoende zijn voor lichte werkzaamheden.
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw