menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Reflecterende hesjes kopen? - Nu online!

Reflecterende hesjes

Een reflecterend hesje is een cruciaal middel om veilig te zijn voor mensen die werken in sectoren zoals wegwerk, bouw of vergelijkbare industrieën. Het verhoogt de zichtbaarheid van de drager en verkleint zo het risico op ongelukken door de reflecterende materialen. Het is ook populair onder fietsers, wandelaars en hardlopers om veilig zichtbaar te blijven in het verkeer. Het dragen van een hesje is een simpele en effectieve manier om de veiligheid te verhogen en ongelukken te voorkomen. Voor vragen over reflecterende hesjes, neem contact op met De Boer, wij helpen graag verder.

Lees meer...
23 artikelen gevonden
Sorteer op:
De Boer Hi-Vis RWS Veiligheidsvest Oranje
De Boer Hi-Vis RWS Veiligheidsvest Oranje
vanaf  € 6,77 (per stuk)
De Boer Hi-Vis RWS Veiligheidsvest Geel
De Boer Hi-Vis RWS Veiligheidsvest Geel
vanaf  € 6,77 (per stuk)
actie
Tricorp Hi-Vis Veiligheidshesje RWS 453019 Oranje
Tricorp Hi-Vis Veiligheidshesje RWS 453019 Oranje
vanaf  € 11,64 € 8,91 (per stuk)
Veiligheidsvest RWS BHV - Fluor Yellow
Veiligheidsvest RWS BHV - Fluor Yellow
vanaf  € 18,97 (per stuk)
Hoodie - zwart
Hoodie - zwart
vanaf  € 37,56 (per stuk)
Hoodie
Hoodie
€ 37,56 (per stuk)
op voorraad
Hoodie
Hoodie
€ 37,56 (per stuk)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Vergelijken (0)

Reflecterende hesjes dragen

Reflecterende hesjes dragen is belangrijk om de veiligheid te verhogen in situaties waarin de drager zichtbaar moet zijn, zoals bij wegwerk, bouw, fietsen, wandelen of hardlopen in het verkeer. Het verhoogt de zichtbaarheid door reflecterende materialen en maakt de drager beter zichtbaar voor andere verkeersdeelnemers, vooral in slecht verlichte omstandigheden. Het dragen van een reflecterend hesje verkleint daardoor het risico op ongelukken en verbetert de veiligheid. Bij De Boer vind je diverse reflecterende hesjes.

De Hi-Vis klassen van reflecterende hesjes

Er zijn verschillende klassen van reflecterende hesjes, ook wel bekend als Hi-Vis hesjes, die worden gebruikt om de zichtbaarheid van de drager te verhogen. Deze hesjes worden gekenmerkt door de hoeveelheid reflecterend materiaal en de grootte van de panelen. De volgende klasse hesjes zijn te vinden in het assortiment van De Boer:

  • Klasse 1 hesjes: De klasse 1 Hi-Vis hesjes zijn bedoeld voor gebruik in omgevingen met weinig verkeer. Denk hierbij aan een privé terrein of industrieën waar de verkeersdichtheid laag is. Dit type hebben vaak kleinere reflecterende panelen of gebruiken minder reflecterend materiaal.
  • Klasse 2 hesjes: Deze hesjes zijn voorzien van een grote hoeveelheid reflecterend materiaal en hebben grote reflecterende panelen aan de voorkant, achterkant en op de schouders. Deze hesjes zijn bedoeld voor gebruik in omgevingen waar de verkeersdichtheid hoog is, zoals op snelwegen of bij grote bouwprojecten.

Het is belangrijk om de juiste klasse van Hi-Vis hesje te kiezen voor de specifieke omgeving waarin je werkt of actief bent, om zo de veiligheid te garanderen. Heb je hier vragen over neem dan contact op met de Boer en wij helpen je graag verder op weg bij al je vragen over reflecterende hesjes.

Reflecterende hesjes kopen bij de Boer

Reflecterende hesjes koop je natuurlijk bij de Boer! Bij de Boer hebben we veel verschillende soorten van de bekende merken zoals Helly Hansen, Hydrowear, en Tricorp! Heb je nog vragen over de verschillende soorten of merken? Kom dan langs in onze winkel in Drachten, hier is ons deskundig personeel aanwezig op onze ruime kleding afdeling om jou van het beste advies te voorzien voor de hesjes waar jij naar op zoek bent met de beste reflecterende materialen! Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de producten online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment van de Boer.
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw