menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Reflecterende shirts kopen? - Nu op voorraad!

Reflecterende shirts

Een reflecterend shirt is een speciaal kledingstuk dat licht reflecteert en daardoor geschikt is voor gebruik in slecht verlichte omgevingen, zoals bij sporten of werken 's nachts buiten. Het verminderd de kans op ongelukken door zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers. Reflecterende shirts zijn verkrijgbaar van bekende merken in verschillende maten, modellen en kleuren. Ze zijn makkelijk in onderhoud en kunnen in de wasmachine gewassen worden. Bekijk het ruime aanbod van reflecterende shirts bij De Boer.

Lees meer...
15 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
De Boer Hi-Vis T-shirt RWS Oranje
De Boer Hi-Vis T-shirt RWS Oranje
vanaf  € 31,81 € 16,46 (per stuk)
actie
Fristads Kansas Hi-Vis Polo 7025 TPR Oranje
Fristads Kansas Hi-Vis Polo 7025 TPR Oranje
vanaf  € 79,78 € 56,94 (per stuk)
actie
De Boer Hi-Vis Poloshirt RWS Oranje
De Boer Hi-Vis Poloshirt RWS Oranje
vanaf  € 39,18 € 20,27 (per stuk)
actie
Tricorp Hi-Vis Poloshirt RWS Geel
Tricorp Hi-Vis Poloshirt RWS Geel
vanaf  € 42,01 € 23,91 (per stuk)
T-shirt 397A 844
T-shirt 397A 844
vanaf  € 32,67 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Reflecterende shirts gebruiken

Reflecterende shirts worden gebruikt voor sporten of werken in slecht verlichte omgevingen, zoals 's nachts buiten, om de kans op ongelukken te verminderen door beter zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers. Door het gebruik van reflecterend materiaal zijn deze shirts zichtbaar voor automobilisten, fietsers en andere weggebruikers en vergroten ze de zichtbaarheid en veiligheid van de drager.

De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zodat ze bij de persoonlijke stijl van de drager passen en ook gemakkelijk te onderhouden, meestal door gewoon in de wasmachine te wassen. Reflecterende shirts zijn een belangrijk accessoire voor mensen die actief bezig zijn in slecht verlichte omgevingen en willen hun veiligheid waarborgen.

De voordelen van reflecterende shirts

Reflecterende shirts komen met verschillende voordelen. Het dragen ervan zorgt zoals genoemd al voor meer zichtbaarheid en veiligheid. Alle voordelen van de shirts hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  1. Verhoogde zichtbaarheid en veiligheid voor de drager in slecht verlichte omgevingen.
  2. Verschillende modellen en kleuren beschikbaar om aan persoonlijke stijl te voldoen.
  3. Gemakkelijk onderhoud, meestal door gewoon in de wasmachine te wassen.
  4. Verkrijgbaar van bekende merken.
  5. Vermindering van de kans op ongelukken door beter zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers.

Wanneer reflecterende shirts dragen?

Reflecterende shirts worden aanbevolen om te dragen wanneer men actief is in slecht verlichte omgevingen, zoals 's nachts buiten werken of sporten. Hierdoor wordt de zichtbaarheid en veiligheid van de drager vergroot en wordt de kans op ongelukken verminderd. Het is belangrijk om een reflecterend shirt te dragen wanneer de omgeving slecht verlicht is, omdat dit ervoor zorgt dat de drager beter zichtbaar is en daardoor minder kans loopt op een ongeluk. Reflecterende shirts zijn dus een noodzakelijk accessoire voor iedereen die actief is in slecht verlichte omgevingen.

Reflecterende shirts kopen bij de Boer

Reflecterende shirts koop je natuurlijk bij de Boer! Bij de Boer hebben we veel verschillende soorten van de bekende merken zoals Havep, Helly Hansen, en Tricorp! Heb je nog vragen over de verschillende soorten of merken? Kom dan langs in onze winkel in Drachten, hier is ons deskundig personeel aanwezig op onze ruime kleding afdeling om jou van het beste advies te voorzien voor de shirts waar jij naar op zoek bent met de beste reflecterende materialen!

Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de producten online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment met reflecterende shirts van de Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw