menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Werklaarzen dames bij de Boer

Werklaarzen dames

Werklaarzen voor dames zijn speciaal gemaakt voor vrouwen zodat ze ook de damesvoeten goed ondersteunen tijdens het werk. Dames werklaarzen zijn vaak wat smaller rond de leest. Bij de Boer Drachten hebben we een groot assortiment werklaarzen, dames hebben een ruime keuze en er zit altijd iets tussen wat goed zal passen. Bekijk online alle dames werklaarzen van bekende merken zoals Dunlop, Grisport en Sixton Peak. Bestel ze vandaag en je kunt morgen al gebruik maken van je nieuwe werklaarzen voor dames.

Lees meer...
85 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Dunlop Winterlaars Blizzard Thermo Groen
Dunlop Winterlaars Blizzard Thermo Groen
vanaf  € 79,33 € 47,48 (per paar)
(6)
actie
Dunlop Winterlaars Blizzard Thermo Blauw
Dunlop Winterlaars Blizzard Thermo Blauw
vanaf  € 79,33 € 47,48 (per paar)
(5)
actie
Dunlop Winter Regenlaars Blizzard Thermo Zwart
Dunlop Winter Regenlaars Blizzard Thermo Zwart
vanaf  € 79,33 € 47,48 (per paar)
(12)
De Boer Werklaars Thermo S5 Groen
De Boer Werklaars Thermo S5 Groen
vanaf  € 98,84 (per paar)
(4)
actie
Sixton Peak Werklaars Montana S3 Wol Gevoerd Waterbestendig Donkerbruin
Sixton Peak Werklaars Montana S3 Wol Gevoerd Waterbestendig Donkerbruin
vanaf  € 186,28 € 111,49 (per paar)
actie
Dunlop Werklaars Purofort Professional S5 Groen
Dunlop Werklaars Purofort Professional S5 Groen
vanaf  € 89,27 € 75,88 (per paar)
(1)
actie
Dunlop Werklaars Purofort+ S5 Groen
Dunlop Werklaars Purofort+ S5 Groen
vanaf  € 110,32 € 93,76 (per paar)
(13)
actie
De Boer Werklaars Onbeveiligd Laag
De Boer Werklaars Onbeveiligd Laag
vanaf  € 51,32 € 23,89 (per paar)
(3)
actie
Bekina Boots Werklaars Steplite X S5 Groen
Bekina Boots Werklaars Steplite X S5 Groen
vanaf  € 91,98 € 60,33 (per paar)
(2)
actie
De Boer Werklaars Onbeveiligd Hoog
De Boer Werklaars Onbeveiligd Hoog
vanaf  € 51,38 € 20,50 (per paar)
(2)
actie
De Boer Werklaars Onbeveiligd Standaard
De Boer Werklaars Onbeveiligd Standaard
vanaf  € 51,32 € 40,54 (per paar)
(2)
actie
De Boer Werklaars S5 Beveiligd Hoog
De Boer Werklaars S5 Beveiligd Hoog
vanaf  € 60,94 € 24,32 (per paar)
(1)
Dunlop Werklaars Protomaster S5 Zwart
Dunlop Werklaars Protomaster S5 Zwart
vanaf  € 27,35 (per paar)
De Boer Werklaars S5 Beveiligd Standaard
De Boer Werklaars S5 Beveiligd Standaard
vanaf  € 57,73 € 45,60 (per paar)
(2)
Vergelijken (0)

Veiligheidslaarzen dames

De meeste werklaarzen voor dames beschikken over een veiligheidsklasse maar we hebben ook werklaarzen voor dames zonder beveiliging in ons assortiment. De dames werklaarzen zijn verkrijgbaar in verschillende classificaties. Let dan ook bij de aanschaf van de veiligheidslaarzen voor dames goed op de S-classificatie. Deze classificatie wordt vastgesteld vanuit de Europese normering richtlijnen voor schoenen. Weet je niet zeker welke classificatie jouw nieuwe laarzen zouden moeten hebben? Hieronder volgt een overzicht van de verschillende veiligheidsklassen:

- S2 werklaarzen

Werklaarzen met classificatie S2 zijn antistatisch, hebben een veiligheidsneus en zijn waterafstotend. S2 werklaarzen zijn gemaakt van leer.

- S3 werklaarzen

Deze veiligheidslaarzen beschikken over dezelfde eigenschappen als S2 plus een veiligheidszool die voorkomt dat er voorwerpen via de zool naar binnen kunnen dringen. S3 laarzen zijn, net zoals S2 werklaarzen, gemaakt van leer.

- S4 werklaarzen

Deze werklaarzen zijn gemaakt van rubber met een veiligheidsneus die vloeistofdicht is. Daarnaast beschikken deze S4 laarzen over alle eigenschappen zoals de S2 en S3 werklaarzen.

- S5 werklaarzen

De S5 werklaarzen hebben als extra toevoeging ten opzichte van S4 werklaarzen een veiligheidszool die voorkomt dat er voorwerpen via de zool naar binnen kunnen dringen. Daarnaast beschikt deze veiligheidszool over een antislipprofiel. S5 veiligheidslaarzen voor dames zijn ook van rubber gemaakt.

Werklaarzen dames met stalen neus

Voorheen waren de veiligheidsneuzen van dames werklaarzen vaak van staal. Je kunt je voorstellen dat dit de werklaarzen extra zwaar maakt. Tegenwoordig worden de veiligheidsneuzen van werkschoenen en werklaarzen ook vaak gemaakt van composiet. Dit is veel lichter en maakt de werklaarzen voor dames dan ook een stuk lichter en gebruiksvriendelijker. Zoals hierboven al beschreven zijn de S4 en de S5 werklaarzen voor dames gemaakt van rubber. Deze werklaarzen zijn dan ook goed waterdicht en geschikt voor natte ruimtes of voor werken buiten op het land. Wil je liever werklaarzen gemaakt van leer dan zijn deze laarzen vaak waterbesteding of waterafstotend.

Dames werklaarzen gevoerd

Wil je ook tijdens koude dagen of in koude ruimtes toch warme voeten houden dan hebben wij ook een aantal modellen veiligheidslaarzen voor dames die gevoerd zijn met een heerlijk warme wollen voering. Deze voering zorgt voor warme voeten maar zorgt er wel voor dat het ook blijft ademen zodat je geen last van zweetvoeten zult krijgen. Deze gevoerde werklaarzen hebben wij beschikbaar van de merken Grisport, Sixton Peak en Emma.

Werklaarzen dames onderhouden

Wil je lang kunnen genieten van je nieuwe werklaarzen dan is goed onderhoud erg belangrijk. Het is aan te raden je nieuwe veiligheidslaarzen voor gebruik goed in te sprayen met een vuilafstotende spray of in te smeren met leervet. Maak je laarzen na ieder gebruik goed schoon en verwijder vuil en resten met een borstel. Wil je extra comfort dan kun je kiezen voor inlegzooltjes, ook deze kun je vinden in onze webshop.

Dames laarzen in verschillende uitvoeringen

Naast de werklaarzen voor dames met veiligheidsklasse kun je bij de Boer Drachten ook terecht voor werkschoenen voor zowel dames als heren. En wil je liever laarzen zonder extra beveiliging dan kun je kiezen voor ons ruime assortiment outdoorlaarzen van bijvoorbeeld het bekende merk Horka of voor regenlaarzen van bijvoorbeeld Dunlop of Druppies. Deze laarzen zijn niet geschikt als werklaarzen omdat ze geen extra veiligheid bieden in momenten dat je voeten gevaar kunnen lopen.

Werklaarzen dames passen in onze winkel

Soms is het handig om voor het kopen van nieuwe werklaarzen deze even te kunnen passen. Hiervoor kun je terecht in onze  winkel in Drachten. Hier hebben we een grote kleding verdieping waar je terecht kunt voor (werk)kleding, schoenen, laarzen en nog veel meer. Onze verkopers helpen je graag met het geven van advies en tips voor het kiezen van de laarzen die het beste bij je zullen passen. Woon je niet dicht in de buurt van Drachten dan kun je onze verkopers ook via mail of telefonisch makkelijk bereiken. Ze staan zes dagen in de week voor je klaar en helpen je graag. 

Bestel je werklaarzen dames makkelijk online

Wil je snel gebruik maken van je nieuwe dames werklaarzen? Dan is het heel makkelijk om deze online bij ons te bestellen. Wij hebben een groot assortiment verschillende laarzen in diverse maten. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar en hiervoor geldt dat als je ze voor 20:00 uur besteld je ze al de volgende dag in huis kunt hebben. Twijfel dus niet langer en bestel vandaag nog je nieuwe werklaarzen voor dames.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw