menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Werkschoenen dames kopen? πŸ‘ž - De Boer Drachten

Werkschoenen dames

Werkschoenen voor dames zijn onmisbaar in verschillende beroepen en branches. Bij De Boer Drachten hebben we een groot assortiment met veiligheidsschoenen voor vrouwen. Bij de aanschaf van de schoen is het belangrijk om de veiligheidsklasse in gedachten te houden. In ons aanbod hebben wij schoenen met een S1, S2 en S3 normering. Ben je op zoek naar Emma, Redbrick, Sixton Peak, Helly Hansen of Grisport Schoenen? Bekijk dan hieronder ons ons ruime assortiment in werkschoenen voor dames.

70 artikelen gevonden
Sorteer op:
AIRTOX Werkschoenen GL6 S3 Zwart/Rood
AIRTOX Werkschoenen GL6 S3 Zwart/Rood
vanaf  € 241,67 (per paar)
AIRTOX Werkschoenen TX1 S3 Zwart
AIRTOX Werkschoenen TX1 S3 Zwart
vanaf  € 191,67 (per paar)
AIRTOX Werkschoenen UL1P S1P Zwart
AIRTOX Werkschoenen UL1P S1P Zwart
vanaf  € 225,00 (per paar)
EMMA Werkschoenen Himalaya S3 Hoog Zwart
EMMA Werkschoenen Himalaya S3 Hoog Zwart
vanaf  € 111,00 (per paar)
Reebok Excel Light 1037-1 S3
Reebok Excel Light 1037-1 S3
vanaf  € 136,32 (per paar)
Reebok Excel Light 1036-1 S3
Reebok Excel Light 1036-1 S3
vanaf  € 132,19 (per paar)
Bata Werkschoen SUMM Seven
Bata Werkschoen SUMM Seven
vanaf  € 113,35 (per paar)
actie
Grisport Werkschoenen 72003 Var 30 S3 Zwart
Grisport Werkschoenen 72003 Var 30 S3 Zwart
vanaf  € 99,13 € 78,50 (per paar)
(1)
Bata Veiligheidsschoen Fit S1P
Bata Veiligheidsschoen Fit S1P
vanaf  € 96,46 (per paar)
Emma Werkschoenen Venus S2 Instapper Zwart
Emma Werkschoenen Venus S2 Instapper Zwart
vanaf  € 83,93 (per paar)
Sixton Peak Werkschoenen Sound S3 ESD Zwart/Lime
Sixton Peak Werkschoenen Sound S3 ESD Zwart/Lime
vanaf  € 119,95 (per paar)
Sixton Peak Werkschoenen Tonale S3 Zwart/Rood
Sixton Peak Werkschoenen Tonale S3 Zwart/Rood
vanaf  € 134,95 (per paar)
Sixton Werkschoenen Slancio Boa Laag S1P Zwart/Geel
Sixton Werkschoenen Slancio Boa Laag S1P Zwart/Geel
vanaf  € 154,95 (per paar)
Emma Werkschoenen Primus XD S3 Zwart/Grijs
Emma Werkschoenen Primus XD S3 Zwart/Grijs
vanaf  € 147,65 (per paar)
Vergelijken (0)

Werkschoenen voor dames uitkiezen

Werkschoenen voor dames zijn essentieel en belangrijk om te dragen. Wanneer je op het werk rondloopt kan er altijd wat gebeuren. Een metalen buis valt, je stapt op iets scherps of stompt met je tenen tegen een houten balk aan. Deze risico’s zijn er nou eenmaal op een plaats waar gewerkt wordt. Je volledig indekken tegen onverwachte situaties is onmogelijk. Wél kan je er natuurlijk rekening mee houden. Dat geeft je ook een geruster gevoel wanneer je aan het werk bent. Veiligheidsschoenen helpen je om dat rustigere gevoel te geven in tegenstelling tot normale schoenen en laarzen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod met werkschoenen voor dames met stalen neus. Let bij de aanschaf van een nieuw paar werkschoenen voor vrouwen op de volgende punten:


  • De Safety klasse
  • Het materiaal
  • De ondersteuning en schok absorptie

Afhankelijk van de risico’s op je werk is het belangrijk een schoen te kiezen die in de juiste Safety klasse valt. Let bij de keuze ook goed op het materiaal. Kom je met bepaalde vloeistoffen in aanraking tijdens het werk waardoor de vloer glad wordt? Kies dan voor een antislip zool. Kies daarnaast voor veiligheidsschoenen voor dames welke voldoende ondersteuning bieden en schokabsorberend zijn. Met een extra inlegzool maak je de werkschoenen voor dames nog comfortabeler.


De veiligheidsklasse van dames werkschoenen

Net zoals bij alle andere werkschoenen moeten dames bij de aanschaf letten op de veiligheidsklasse. Bij werkschoenen en werklaarzen wordt de veiligheid aangegeven met een S, welke staat voor Safety. De S normering voor schoenen is vanaf S1 tot S3. Wil je liever veiligheidslaarzen? Dan zijn de Safety klassen S4 en S5 van toepassing. In het onderstaande schema staan de Safety normeringen en daarbij de kenmerken.


Safety klasse Kenmerken van de werkschoenen voor dames:
S1 Hebben een veiligheidsneus, zijn antistatisch en nemen energie op in de hak. Zijn geschikt voor werk in droge omstandigheden zoals in een magazijn.
S2 Hebben dezelfde kenmerken als S1 werkschoenen mét daarbij een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water. Zijn geschikt voor dragen binnen en buiten.
S3 Hebben dezelfde kenmerken als een S2 werkschoen, bezitten een veiligheidsneus en zool. Beschermd de voet ook wanneer u in iets scherps stapt.
S4 Werklaarzen/veiligheidslaarzen met composiet of stalen neus. Schoeisel zelf is gemaakt van PU, rubber of kunststof en daarmee waterdicht.
S5 Hebben dezelfde kenmerken als de S4 modellen plus een tussenzool en een antislip profiel. 

De meest verkochte werkschoen is de schoen met de S3 normering. De dames werkschoen met S3 normering is te vinden in ons aanbod. Deze  schoenen zijn in de werkschoenen categorie het meest veilig en kunnen zowel binnen als buiten worden gedragen. 

 

Welke werkschoenen voor vrouwen heb ik nodig?

Welke werkschoenen voor dames je nodig bent is afhankelijk van je beroep. Per branche en beroep verschilt de veiligheidsklasse die je nodig bent. In de schoenen zit namelijk verschil in het materiaal, de veiligheidsnorm en het model. In ons aanbod hebben we werkschoenen welke geschikt zijn voor agrarische sector, transport, metaal, het magazijn, de zorg, bouw en horeca. In de transport, industrie, agrarische sector, het metaal en de voedselproductie zijn schoenen vanaf S2 wenselijk. Werk je in de bouw? Dan voldoen alleen de schoenen met veiligheidsklasse S3. In onderstaand schema is af te lezen welke veiligheidsschoenen voor dames geschikt zijn per werkveld:


Werkveld SB S1 S2 S3 S1P
Magazijn βœ“ βœ“ βœ“ βœ“ βœ“
Zorg βœ“ βœ“ βœ“
Horeca βœ“ βœ“ βœ“ βœ“ βœ“
Transport βœ“ βœ“ βœ“ βœ“ βœ“
Industrie βœ“ βœ“
Agrarische sector βœ“ βœ“
Metaal βœ“ βœ“
Voedselproductie βœ“ βœ“
Bouw βœ“

Werkschoenen voor dames kopen?

Werkschoenen voor dames kopen doe je bij De Boer Drachten. In ons ruime assortiment vind je dames werkschoenen van bekende merken. Denk hierbij aan Helly Hansen, Emma, en Grisport schoenen.  Voor ieder beroep hebben wij de passende veiligheidsschoen!

 

Ons ruime aanbod is te vinden op onze website. Hierop bieden wij de mogelijkheid om verschillende werkschoenen en werklaarzen voor vrouwen met elkaar te vergelijken. Dat kan onder andere op basis van de veiligheidsklasse, de veiligheidszool het materiaal en de maat. Heb je al een keuze kunnen maken voor een paar dames werkschoenen? Dan kan je het paar online bestellen. Bestel je voor 20:00 uur, dan kan je de volgende dag de schoenen thuis al proberen! 

 

Vind je het maken van een keuze toch nog lastig? Je bent van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Drachten. Wij hebben deskundig personeel voor je klaar staan die je van de beste adviezen kan voorzien. Zo kunnen jullie samen bepalen welke veiligheidsschoen voor dames het beste bij jouw werkzaamheden past. Daarnaast kan je gelijk de vrouwelijke werkschoenen even passen en een rondje er op lopen. Wij helpen je graag met een paar nieuwe werkschoenen voor dames!

De Boer Drachten
Winkelt u privΓ©
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw