menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Werkschoenen heren kopen? πŸ‘ž - De Boer Drachten

Werkschoenen heren

Draag jij al werkschoenen? Heren en dames worden geadviseerd om bij bepaalde beroepen veiligheidsschoenen te dragen. Deze speciale schoenen voor tijdens het werk zorgen er voor dat de voeten extra beschermd worden. Zo zijn er werkschoenen voor heren met stalen neus of met antislip zool en veiligheidszolen. In het aanbod van De Boer Drachten vind je werkschoenen van bekende merken zoals Grisport, Emma, Sixton Peak en Redbrick. Ben jij op zoek naar een nieuwe werkschoen om te dragen voor op je werk? Bekijk dan nu ons uitgebreide aanbod met werkschoenen voor heren.

201 artikelen gevonden
Sorteer op:
Meindl Zaagschoen Woodwalker Pro S2 Zwart
Meindl Zaagschoen Woodwalker Pro S2 Zwart
vanaf  € 309,00 (per paar)
Planet Europe Werkschoenen Track S3 Zwart
Planet Europe Werkschoenen Track S3 Zwart
vanaf  € 62,10 (per paar)
(4)
AIRTOX Werkschoenen GL6 S3 Zwart/Rood
AIRTOX Werkschoenen GL6 S3 Zwart/Rood
vanaf  € 241,67 (per paar)
AIRTOX Werkschoenen TX1 S3 Zwart
AIRTOX Werkschoenen TX1 S3 Zwart
vanaf  € 191,67 (per paar)
Chelsea Evo 2 Mid Boa S3 HT
Chelsea Evo 2 Mid Boa S3 HT
vanaf  € 175,00 (per paar)
Buckler Werkschoenen BHYB2BR S3 Bruin
Buckler Werkschoenen BHYB2BR S3 Bruin
vanaf  € 110,47 (per paar)
(2)
Safety Jogger Werkschoenen Climber S3 Zwart
Safety Jogger Werkschoenen Climber S3 Zwart
vanaf  € 74,92 (per paar)
Safety Jogger Werkschoenen Best Boy S3 Zwart
Safety Jogger Werkschoenen Best Boy S3 Zwart
vanaf  € 39,18 (per paar)
AIRTOX Werkschoenen UL1P S1P Zwart
AIRTOX Werkschoenen UL1P S1P Zwart
vanaf  € 225,00 (per paar)
EMMA Werkschoenen Himalaya S3 Hoog Zwart
EMMA Werkschoenen Himalaya S3 Hoog Zwart
vanaf  € 111,00 (per paar)
Reebok Trail Grip 1052 S3
Reebok Trail Grip 1052 S3
vanaf  € 140,45 (per paar)
Vergelijken (0)

De beste werkschoenen voor heren

De beste werkschoenen voor heren vind je bij De Boer Drachten. In ons aanbod hebben wij verschillende modellen werkschoenen, van stalen neus schoenen tot instappers. Er is een ruime keuze uit schoenen van bekende merken zoals Emma, Helly Hansen, Grisport, Redbrick en Sixton Peak. Wanneer je op zoek bent naar de beste werkschoenen voor heren is het belangrijk om te letten op de veiligheidsklasse. Normale heren schoenen en laarzen hebben geen veiligheidsklasse. De veiligheidsklasse wordt bij werkschoenen aangegeven met de S, van Safety. Elke veiligheidsklasse heeft zo zijn eigen kenmerken. De beste schoen voor jou selecteer je ook op basis van het materiaal. Werk je met veel vloeistoffen of op een werkvloer met veel gevaar dicht bij de grond? Dan is het belangrijk om extra te letten op het materiaal of de schoen een veiligheidszool bezit. Werkschoenen draag je gemiddeld zo’n 8 a 9 uur op een dag. Let dan ook op de schok absorptie en het draagcomfort. Zeker wanneer je lang op de schoenen moet staan. Wil je extra comfort? Probeer dan eens inlegzolen uit in de werkschoenen voor heren.


Werkschoenen voor heren met S3 normering

De werkschoenen voor heren met een S3 normering zijn de meest verkochte werkschoenen. Werknemers in de bouw zullen voornamelijk alleen de keuze hebben uit deze Safety klasse. In andere beroep velden zoals de in de industrie, het metaal en de agrarische sector wordt ook de S3 schoen vaak gedragen. Werk je in de zorg of heb je werkschoenen voor de horeca nodig? Dan zijn de schoenen vanaf Safety klasse S1 aan te raden. Om je te helpen bij het maken van je keuze hebben wij een handig schema gemaakt. Per werkveld staat aangegeven welke veiligheidsklasse geschikt is. Vraag wel altijd aan je werkgever welke veiligheidsklasse vereist of gewenst is voor de werkschoenen voor heren.


Geschikt voor soort werkveld SB S1 S2 S3 S1P
Magazijn βœ“ βœ“ βœ“ βœ“ βœ“
Zorg βœ“ βœ“ βœ“
Horeca βœ“ βœ“ βœ“ βœ“ βœ“
Transport βœ“ βœ“ βœ“ βœ“ βœ“
Industrie βœ“ βœ“
Agrarische sector βœ“ βœ“
Metaal βœ“ βœ“
Voedselproductie βœ“ βœ“
Bouw βœ“

Verschillende modellen heren werkschoenen

Wanneer je op zoek bent naar werkschoenen voor heren is het belangrijk om na te denken over het model. Er zijn sportieve werkschoenen voor heren, maar ook bijvoorbeeld instappers. De sportieve werkschoenen in ons assortiment zijn van het merk AIRTOX, No Risk en Vismo. Deze modellen lijken net echte sneakers. Alleen geven deze sneaker werkschoenen je tijdens het werk extra bescherming aan je voeten. Instappers zijn aan te raden wanneer je vaak je schoenen aan en uit moet doen. De instappers zijn gemakkelijk, je hoeft geen veters te strikken. Ben je op zoek naar veiligheidslaarzen of bouwlaarzen? Bouwlaarzen voor heren kan je terugvinden in ons assortiment met werklaarzen.


Werkschoenen voor heren kopen?

Bij De Boer Drachten hebben wij een ruim assortiment met werkschoenen voor heren. Werkschoenen hebben wij al in ons assortiment vanaf maat 35! Er is een ruime keuze met veiligheidsschoenen van verschillende merken zoals Emma, Grisport, AIRTROX en nog veel meer.  Op onze website kan je gemakkelijk alle modellen met elkaar vergelijken. Wil je de werkschoenen toch liever komen uitproberen? Dan ben je welkom om langs te komen in onze vestiging in Drachten. Hier staat ons deskundig personeel voor je klaar om je te helpen met het maken van een keuze. Online wel al je keuze kunnen maken? Wanneer je voor 20:00 uur je bestelling plaatst, heb je de volgende dag de werkschoenen voor heren al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privΓ©
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw