menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars

Uit een grijs verleden, en uit een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan... komt LEGO Star Wars. Met dit speelgoed kunnen kinderen kennis maken met alle bekende en geliefde ruimteschepen en personen uit de fantastische Star Wars saga - en misschien ook een paar geheel nieuwe.

Met de karakteristieke LEGO Star Wars sets kunnen kinderen hun eigen melkwegstelsel bouwen en allerlei spannende ruimte-avonturen bedenken en beleven - de enige begrenzing is de eigen fantasie. Iedere doos bevat suggesties voor activiteiten, voor urenlang speelplezier.

Lees meer...
15 artikelen gevonden
Sorteer op:
LEGO Star Wars Millennium Falcon
LEGO Star Wars Millennium Falcon
€ 196,26 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

LEGO is het ultieme speelgoed voor jongens. La meer dan 15 jaar is Star Wars van LEGO ontzettend populair. Heerlijk wegdromen en bouwen met de bekende karakters, ruimteschepen en andere voertuigen uit de Star Wars films!

LEGO Star Wars spreekt bij iedereen tot de verbeelding. Deze serie neemt je mee naar een andere wereld en staat garant voor uren bouwplezier. Er zijn verschillende series uitgebracht. Ontdek ze nu allemaal bij de Boer.

Met de vrolijk gekleurde bouwstenen van LEGO kunnen kinderen een eigen wereld creëren. Bouw je eigen stad met LEGO City of maak kennis met de vijf hartsvriendinnen van LEGO Friends. Voor de allerkleinsten is er LEGO DUPLO, met extra grote blokken. En de gevorderde bouwers vinden hun uitdaging in de gedetailleerde LEGO Technic bouwsets. Bij bol.com vind je het grootste assortiment LEGO voor jong en oud!

LEGO is al jarenlang erg populair speelgoed voor kinderen van elke leeftijd. LEGO zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen. LEGO wil de bouwers van de toekomst inspireren door kinderen creatief te laten spelen en leren. LEGO verkoopt zijn producten wereldwijd en heeft merklijnen zoals LEGO DUPLOLEGO City en LEGO Friends.

Bekijk hier de LEGO-shop-in-shop

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw