menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Technic

LEGO Technic

Van vliegtuigen en kranen tot supercars en monstermachines …en alle andere denkbare soorten voertuigen. Bij LEGO Technic draait het om vette modellen, geweldige bouwuitdagingen en coole partners als Mercedes-Benz, Volvo, CLAAS, Porsche en BMW. Hier vind je het laatste nieuws over LEGO Technic, van de nieuwste modellen en activiteiten tot de coolste video's. Dus houd LEGO Technic in de gaten!

Lees meer...
30 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Dat is LEGO Technic

LEGO Technic producten bieden een serieuze uitdaging voor ervaren LEGO bouwers. Met elementen als echt werkende wielophanging en pneumatiek, kunnen wat oudere kinderen - en volwassenen - allerlei voertuigen en andere machines met realistische functies bouwen, van automatisch bewegende deuren tot echte vierwielaandrijving en van grote kraan tot moderne supercar. Met de elementen uit de meeste sets kan bovendien een geheel ander specifiek beschreven model worden gebouwd, voor nog meer speelmogelijkheden. Met de LEGO Technic elementen kunnen mechanismen zoals geavanceerde, realistische tandwielsystemen, zuigermotoren en kraanarmen worden gebouwd - en de meeste elementen uit de serie kunnen uiteraard ook weer onbeperkt worden gecombeerd met andere LEGO stenen.

LEGO is al jarenlang erg populair speelgoed voor kinderen van elke leeftijd. LEGO zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen. LEGO wil de bouwers van de toekomst inspireren door kinderen creatief te laten spelen en leren. LEGO verkoopt zijn producten wereldwijd en heeft merklijnen zoals LEGO DUPLOLEGO City en LEGO Friends.

Bekijk hier de LEGO-shop-in-shop

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw