menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Berg PlayBase kopen?

Berg PlayBase

Met Berg PlayBase kun je sporten, spelen en relaxen combineren. De fundering van de PlayBase bestaat uit een speeltoestel van Berg die compatibel is met een groot assortiment aan accessoires. Met de accessoires kun jij een PlayBase naar je eigen smaak inrichten. In het assortiment van De Boer Drachten vind je een ruim assortiment voor de PlayBase. Als je vandaag jouw Berg PlayBase besteld, ontvang je deze morgen al in huis en kun je deze meteen gebruiken.

Lees meer...
11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Hoe de Berg PlayBase gebruiken?

Een PlayBase begint met een kaal speeltoestel. Dit kan de Berg PlayBase large of medium zijn. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende accessoires die je aan of op de PlayBase kunt monteren. Dit kan een basketbalnet zijn, maar ook een schommel, klimnet of hangmat. Je kunt het speeltoestel zo inrichten zoals jij wilt. Bekijk ons gehele assortiment betreft de Berg PlayBase via de website van De Boer Drachten.

Spel, sport en relax met Berg PlayBase

De PlayBase van Berg kun je voor verschillende einddoelen gebruiken. Er zijn verschillende accessoires waar je mee kunt sporten. Daarnaast is er een hangmat waarmee je lekker kunt loungen met mooi weer. De meeste accessoires voor de PlayBase zijn bedoeld voor het speelplezier. Zo is er een klimmuur, klimnet en verschillende soorten schommels. Ben je op zoek naar een combinatie van sporten, spelen en relaxen? In het assortiment van De Boer Drachten vind je de Berg PlayBase artikelen die jij zoekt.

Berg PlayBase onderhouden

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw Berg PlayBase dient deze goed te worden onderhouden. Er zijn een aantal accessoires die na de loop van tijd verminderen van kwaliteit. Een oorzaak hiervan kan zijn dat deze te lang buiten heeft gestaan. Wij raden aan om de accessoires na gebruik te verwijderen en droog op te bergen. Dit bevorderd de kwaliteit van het materiaal waardoor jij of je kinderen er langer plezier van zullen beleven. Bekijk ook ons volledige assortiment van Berg.

Berg PlayBase online bestellen

Bij De Boer Drachten kun je gemakkelijk en snel jouw Berg PlayBase online bestellen. Als je advies nodig hebt over bepaalde accessoires kun je altijd bij onze medewerkers terecht. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar en staan altijd klaar met het beste advies. Ook met vragen over het onderhoud of de werking van de PlayBase kun je bij ons terecht.

Naast onze webshop ben je altijd welkom in onze winkel te Drachten. Ook hier staan onze deskundigen van de PlayBase klaar om al je vragen te beantwoorden of om je advies te geven. In onze showroom kun je de bevoorrade artikelen bekijken en beoordelen. De artikelen op voorraad zijn direct leverbaar. Wacht dus niet te lang en bestel jouw Berg PlayBase of kom langs in onze winkel!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw