menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Nilfisk professioneel

Nilfisk is een gerenommeerd A-merk op het gebied van reinigingsapparatuur voor professioneel gebruik. Bij De Boer hebben we een breed scala aan Nilfisk professioneel producten beschikbaar, waaronder veegmachines, schrobzuigmachines, professionele hogedrukreinigers en stofzuigers. Deze apparatuur staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, en biedt uitstekende prestaties bij het reinigen van je bedrijfsruimte. Bij ons vind je niet alleen hoogwaardige apparatuur, maar ook uitstekende service en ondersteuning. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en bieden ondersteuning bij het onderhoud van je apparatuur. Of je nu op zoek bent naar een specifieke machine of gewoon advies wilt, bij De Boer helpen we je graag verder.

Lees meer...

Professionele hogedrukreinigers

Bij De Boer hebben we een breed assortiment professionele hogedrukreinigers van Nilfisk beschikbaar, geschikt voor verschillende toepassingen en budgetten. Van krachtige en robuuste modellen voor intensief gebruik, tot compacte modellen voor dagelijks onderhoud. Elk model is ontworpen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, en biedt uitstekende prestaties bij het reinigen van je werkruimte. Bovendien hebben wij bij De Boer de kennis en expertise om je te helpen bij het kiezen van de juiste hogedrukreiniger voor jouw specifieke behoeften en budget. Vertrouw op Nilfisk professioneel en De Boer voor een schoon en hygiënisch bedrijf.

Nilfisk stofzuigers professioneel

Nilfisk biedt een uitgebreid assortiment professionele stofzuigers, ook wel bouwstofzuigers genoemd. Deze krachtige en robuuste apparaten zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik op werkplekken waar veel stof en vuil vrijkomt. De stofzuigers zijn uitgerust met filtersystemen die zorgen voor optimale luchtzuivering en voorkomen dat stofdeeltjes terug in de lucht worden geblazen. De bouwstofzuigers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met variërende capaciteiten en functionaliteiten, zodat jij altijd het juiste model kunt vinden voor je specifieke behoeften. Bekijk ook ons assortiment met diverse onderdelen die van pas kunnen komen bij verschillende werkzaamheden.

Schrobzuigmachines

Nilfisk biedt een ruim assortiment aan schrobzuigmachines voor de professionele reiniging van bedrijfsruimtes. De machines van De Boer variëren in werkoppervlak en vermogen, zodat er altijd een passend model is voor uw specifieke toepassing. Of je nu op zoek bent naar een compacte machine voor het reinigen van kleine ruimtes of een krachtige machine voor het reinigen van grote oppervlakken, bij De Boer hebben wij het juiste model voor jou. Onze schrobzuigmachines zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak en bieden uitstekende prestaties bij het reinigen van vloeren. Vergelijk de verschillende modellen van Nilfisk eenvoudig via onze website!

Nilfisk veegmachines

Bij De Boer hebben wij een assortiment met een aantal hoogwaardige Nilfisk veegmachines beschikbaar voor professionele reiniging van diverse oppervlakken. Onze veegmachines zijn ontworpen om op een efficiënte en effectieve manier grote oppervlakken te vegen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en materialen, bieden onze veegmachines uitstekende prestaties en zijn ze zeer duurzaam en betrouwbaar in gebruik. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste veegmachine voor uw specifieke toepassing en bieden uitstekende service en ondersteuning. Bij vragen over de Nilfisk veegmachines kun je dus altijd contact met ons opnemen!

Accessoires van Nilfisk

Bij De Boer vind je een uitgebreid assortiment Nilfisk accessoires voor professioneel reinigingsapparatuur. Met deze accessoires kun je jouw apparatuur aanpassen aan je specifieke toepassing, waardoor je efficiënter en effectiever kunt reinigen. Onze Nilfisk accessoires omvatten onder andere:

  • Hogedrukslangen: verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters voor optimale flexibiliteit en bereik.
  • Hogedrukborstels: ideaal voor het reinigen van hardnekkige vuil- en vetvlekken op oppervlakken.
  • Spuitlansen: zorgen voor een nauwkeurige en krachtige straal om zelfs de meest hardnekkige vuil- en vetresten te verwijderen.
  • Oppervlaktereinigers: perfect voor het snel en eenvoudig reinigen van grote oppervlakken, zoals terrassen en opritten.
  • Spuitmonden & vuilfrezen: bieden een gerichte en krachtige reiniging om vuil en vet te verwijderen.
  • Haspels: houden je hogedrukslang netjes en georganiseerd tijdens het gebruik en bij het opbergen.
  • Hogedrukpistolen: zorgen voor een comfortabele grip en nauwkeurige controle over de reiniging.
  • Schuimsproeiers: apparaten die worden gebruikt om reinigingsmiddel in schuimvorm op oppervlakken aan te brengen voor een efficiëntere en effectievere reiniging.

Vertrouw op De Boer voor een uitgebreid assortiment Nilfisk accessoires voor je professionele reinigingsapparaten.

Nilfisk reinigingsmiddelen

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan professionele reinigingsmiddelen van Nilfisk, die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende reinigingstoepassingen. Het is belangrijk om het juiste reinigingsmiddel te kiezen voor jouw specifieke toepassing om de beste resultaten te bereiken. Met Nilfisk reinigingsmiddelen kun je er zeker van zijn dat je de juiste formule gebruikt voor je specifieke reinigingsbehoeften, of het nu gaat om het verwijderen van vet, olie, roet, kalk of andere verontreinigingen. Onze experts staan altijd klaar om jou te adviseren en te helpen bij het vinden van het juiste reinigingsmiddel voor je specifieke toepassing, zodat je kunt genieten van een perfect schone en hygiënische omgeving. Bekijk het gehele assortiment van Nilfisk bij De Boer voor professionele reinigingsmiddelen van topkwaliteit.

Nilfisk onderdelen

De Boer biedt een uitgebreid assortiment aan vervangbare onderdelen en extra opties voor specifieke Nilfisk apparaten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de onderdelen compatibel zijn met het apparaat dat je gebruikt om ervoor te zorgen dat je het beste uit je apparatuur haalt en om de levensduur te verlengen. Of je nu op zoek bent naar een vervangende onderdeel voor je hogedrukreiniger of een extra zuigmond voor je stofzuiger, Nilfisk heeft de onderdelen die je nodig hebt. Met originele Nilfisk-onderdelen kun je erop vertrouwen dat je apparatuur optimaal presteert en dat je een betrouwbare en duurzame oplossing hebt voor al je reinigingsbehoeften.

Professionele Nilfisk artikelen kopen

Het kopen van professionele reinigingsapparatuur van Nilfisk is een investering in kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een hogedrukreiniger, schrobzuigmachine, veegmachine of stofzuiger, Nilfisk heeft het beste assortiment apparatuur om aan al je reinigingsbehoeften te voldoen. Als je vragen hebt of advies nodig hebt, staat ons team van experts altijd voor je klaar. Je kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken. We nodigen je ook uit om onze winkels in Drachten en Hazerswoude-Dorp te bezoeken, waar we je graag helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw reinigingsbehoeften. Wacht dus niet en bestel je professioneel reinigingsapparatuur van Nilfisk of kom langs in één van onze winkels!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw