menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Nieuwe gassen bestellen? - Nu op voorraad!

Gassen

Bij de Boer Drachten vind je gassen van vele bekende merken, zoals onder andere Benegas, Campingaz en Primagaz. In het ruime assortiment van de Boer Drachten vind je vele verschillende groottes flessen en bussen. Zo vind je flessen van 2 tot wel 50 liter terug in ons ruime assortiment! De kleine Campingaz flessen zijn ideaal voor het gebruik bij het kamperen, de kleine flessen zijn namelijk gemakkelijk aan te sluiten op een klein gasstel. Voor het kopen van deze gassen ben je bij de Boer Drachten aan het juiste adres, wij hebben voor elke professional en doe-het-zelver het juiste aanbod! Heb je vragen over de verschillende soorten en merken dan kun je altijd contact opnemen met de Boer Drachten. Of kom langs in onze winkel in Drachten waar ons deskundig personeel voor je klaar staat bij al je vragen over deze gassen.

Lees meer...
23 artikelen gevonden
Sorteer op:
SuperGas C02 Gasflesvulling
SuperGas C02 Gasflesvulling
vanaf  € 25,03 (per stuk)
(1)
SuperGas Argon Gasvulling
SuperGas Argon Gasvulling
vanaf  € 71,46 (per stuk)
SuperGas Acetyleen Vulling
SuperGas Acetyleen Vulling
vanaf  € 85,15 (per stuk)
SuperGas Zuurstofvulling
SuperGas Zuurstofvulling
vanaf  € 29,17 (per stuk)
(1)
Koolzuur Gasvulling 10L
Koolzuur Gasvulling 10L
€ 43,83 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Voorzichtig werken met gassen

Gassen kunnen heel gevaarlijk zijn daarom moet je goed oppassen hoe je er mee omgaat.

  • Zorg ervoor dat je grote gasflessen altijd goed vast zet tijdens stationaire opslag, ook bij het verplaatsen hiervan. De handige gasfles trolley kan je helpen hierbij, door de trolley te gebruiken blijft de fles stabiel staan en kan hij niet beschadigen.
  • Zorg ervoor dat je fles in goede staat is en controleer dit regelmatig.
  • Gebruik nooit een beschadigde fles of toevoer.
  • Zorg ervoor dat de afsluiting van de fles goed beschermd is.
  • Zorg voor voldoende blusmiddelen.
  • Zorg ervoor dat er nooit open vuur aanwezig is bij het gebruik van een gasfles.

Dit zijn een paar eenvoudige tips waardoor je het risico op ongevallen flink kan reduceren. Wil je deze gasflessen kopen en heb je nog vragen over eventuele risico’s? Neem dan contact op met de Boer Drachten en wij verschaffen je van het beste advies op het gebied van deze gassen.

De verschillende bekende merken gassen

Gassen vind je bij de Boer Drachten in vele verschillende soorten en maten. Ook hebben we vele bekende merken, zo vind je namelijk flessen van Benegas terug in ons assortiment. Benegas levert CO2-gecompenseerd propaangas in bulk, gastanks of gasflessen, drijfgassen voor de aerosolindustrie, autogas en koudemiddelen. Door de ruime kennis en ervaring van Benegas bieden zij iedere klant een passende energieoplossing. Propaan is een flexibele energiebron en is daarom geschikt voor talloze toepassingen.

Campingaz is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een vertrouwde metgezel voor authentieke kookavonturen in de buitenlucht. Zo kun je met gemak altijd en overal genieten van een maaltijd in de buitenlucht. Primagaz is sinds 2018 exclusief leverancier van Futuria Propaan. Dit product wordt geproduceerd uit duurzame grondstoffen, zoals een mix van afval- en reststoffen en plantaardige oliën, en is dus veel schoner dan propaan. In 2040 is het de ambitie van Primagaz om 100% van de energieproducten afkomstig is uit hernieuwbare bronnen. SuperGas is een koop-ruil systeem van industriële gassen en is een product van HWTS. (Een technische handelsonderneming met jarenlange ervaring op het gebied van lassen en gassen.) Vanuit het centraal gelegen pand in Ede bedient Supergas de totale Nederlandse markt en zijn ze uitgegroeid tot een vooruitstrevende zakelijke partner voor bedrijven en particulieren die met industriële gassen aan de slag gaan!

Gassen kopen bij de Boer Drachten

Ben je opzoek naar nieuwe gassen voor bijvoorbeeld je gasstel of om te gebruiken tijdens technische processen? Dan ben je bij de Boer Drachten aan het juiste adres! Wij hebben alles in ons ruime assortiment voor elke professional of doe-het-zelver. In ons assortiment vind je vele bekende merken terug zoals Benegas, Campingaz, Primagaz en SuperGas. Kom voor al je nieuwe gassen dus snel langs bij de Boer Drachten! Heb je vragen over de verschillende soorten en merken, neem dan contact op met de Boer Drachten en wij helpen je verder op weg met het meest professionele advies. Of kom langs in onze winkel in Drachten waar ons deskundig personeel voor je klaar staat bij al je vragen. Je kunt daarna gelijk bestellen uit ons ruime assortiment!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw