menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Stihl MotoMix kopen? - Gratis verzending!

Stihl MotoMix

Bent u op zoek naar Stihl MotoMix? Dan bent u bij ons op het juiste adres. De 2-takt benzine MotoMix® is nagenoeg vrij van gezondheidsschadende substanties zoals benzol, aromaten of zwavel. Daardoor wordt de schadelijke uitstoot van de machine duidelijk gereduceerd. Bij de Boer Drachten vindt u MotoMix in verschillende hoeveelheden. Ook kunt u bij ons terecht voor de juiste vulsystemen.

Lees meer...
4 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

STIHL Motomix voor verschillende machines

Voorgemengde 2- takt benzine (1:50) voor alle Stihl tweetakt machines zoals heggenscharen, kettingzagen, bladblazers enzovoort!

Deze mengsmering zorgt voor een optimale vermogensontwikkeling, de beste eigenschappen voor een koude start, maximale versnelling in het volledige toerentalbereik en ook bij plotselinge gaswissel het beste loopgedrag.

Met de premiumolie Stihl HP Ultra voor uitstekende smering en hoogste zuiverheid, volledig synthetisch en biologisch afbreekbaar voor een optimaal vermogen en een lange levensduur. Deze 2-takt benzine bevat geen ethanol en vrijwel geen alkenen en aromaten. Deze is dus gebruikers- en motorvriendelijk door de lage emissies. Bewaartijd van minstens 5 jaar. Betrouwbare hoge prestaties van één fabrikant: Stihl motoren en de alkylaatbenzine Stihl MotoMix zijn op elkaar afgestemd, en alle mogelijke toepassingen worden in uitgebreide testen gecontroleerd.

Tuinmachines met STIHL MotoMix

De Boer Drachten is de specialist op het gebied van tuinmachines. In ons assortiment zitten robotmaaiers, motormaaiers, kettingzagen, heggenscharen, hakselaars, houtklovers en nog veel meer. Ook voor het onderhoud van tuinmachines kan je bij ons terecht! Onze werkplaats is gespecialiseerd in tuinmachines, buitenboordmotoren en quads. Ben je in het bezit van een scheermachine om je dieren mee te scheren? Ook hier kan onze werkplaats voor je naar kijken. Zij slijpen de messen voor je en voeren het onderhoud uit. Bij veel van de tuinmachines zal de werkplaats gebruik maken van de STIHL MotoMix. 

Motomix van STIHL kopen

STIHL MotoMix koop je bij De Boer Drachten. Bij De Boer Drachten vind je de betere keuze voor buiten. Hierbij mag benzine natuurlijk niet vergeten worden. Tuinmachines en veel andere buiten artikelen kunnen hier niet zonder. Heb je vragen over je aankoop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren je graag telefonisch of per mail over de STIHL MotoMix. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw