menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Stihl MotoMix kopen? - Gratis verzending!

Stihl MotoMix

Bent u op zoek naar Stihl MotoMix? Dan bent u bij ons op het juiste adres. De 2-takt benzine MotoMix® is nagenoeg vrij van gezondheidsschadende substanties zoals benzol, aromaten of zwavel. Daardoor wordt de schadelijke uitstoot van de machine duidelijk gereduceerd. Bij de Boer Drachten vindt u MotoMix in verschillende hoeveelheden. Ook kunt u bij ons terecht voor de juiste vulsystemen.

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

MotoMix bij de Boer

Voorgemengde 2- takt benzine (1:50) voor alle Stihl tweetakt machines zoals heggenscharen, kettingzagen, bladblazers enz.

Deze mengsmering zorgt voor een optimale vermogensontwikkeling, de beste eigenschappen voor een koude start, maximale versnelling in het volledige toerentalbereik en ook bij plotselinge gaswissel het beste loopgedrag.

Met de premiumolie Stihl HP Ultra voor uitstekende smering en hoogste zuiverheid, volledig synthetisch en biologisch afbreekbaar voor een optimaal vermogen en een lange levensduur. Deze 2-takt benzine bevat geen ethanol en vrijwel geen alkenen en aromaten. Deze is dus gebruikers- en motorvriendelijk door de lage emissies. Bewaartijd van minstens 5 jaar. Betrouwbare hoge prestaties van één fabrikant: Stihl motoren en de alkylaatbenzine Stihl MotoMix zijn op elkaar afgestemd, en alle mogelijke toepassingen worden in uitgebreide testen gecontroleerd.

Tuinmachines

De Boer Drachten is de specialist op het gebied van tuinmachines. In ons assortiment zitten robotmaaiers, motormaaiers, kettingzagen, heggenscharen, hakselaars, houtklovers en nog veel meer. Ook voor het onderhoud van tuinmachines kunt u bij ons terecht! Onze werkplaats is gespecialiseerd in tuinmachines, buitenboordmotoren en quads.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw