menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Fiets kopen in Drachten

Ben je op zoek naar een fiets of fietsenwinkel in de regio Drachten? De Boer Drachten heeft een enorme fietsafdeling gerealiseerd. Hier kan je terecht voor elektrische fietsen, kinderfietsen, bmx-en, elektrische steps, maar ook fietsaccessoires, zoals fietstassen, zadels, bandenreparatiesetjes en nog veel meer. Bekijk hier ons assortiment voor fietsen in Drachten.

Lees meer...

Fietsenwinkel in Drachten

De Boer Drachten biedt een complete fietswinkel voor de regio Drachten en verder in Friesland. In onze showroom kunt u terecht voor fietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, maar ook voor fietsaccessoires. We hebben een groot assortiment met fietstassen, binnenbanden, buitenbanden, fietsbellen, remmen en nog veel meer! Ook indien u op zoek bent naar een reparatie-adres, kunt u bij ons terecht! In onze professionel werkplaats kunnen wij uw (elektrische) fiets repareren, voorzien van een servicebeurt en nog veel meer!

Online fiets kopen

Indien u niet in staat bent om naar onze winkel te komen, kunt u de fiets ook eenvoudig online bestellen. Via onze website kunt u de fiets uitzoeken en afrekenen. We bezorgen uw fiets met ons eigen vervoer, om de kans op schade tijdens transport zoveel mogelijk te beperken. Zo krijgt u, ook op afstand, de service van De Boer.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw