menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Kinderfietsen kopen? - Ruim aanbod!

Kinderfietsen

Ben je op zoek naar een kinderfiets voor je zoon of dochter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan kinderfietsen, voor zowel jongens als meisjes aan! Onze fietsen zijn voorzien van stevige frames en goede remmen, zo kan je kind veilig rondfietsen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat er voor ieder kind een geschikte fiets te vinden is. Bestel nu eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering. Zo kunnen je kinderen binnen de kortste keren veilig en comfortabel de weg op met hun nieuwe kinderfietsen.

Lees meer...
40 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Framematen kinderfietsen

Framematen zijn belangrijk bij het kiezen van een kinderfiets, omdat de juiste framemaat ervoor zorgt dat je kind veilig en comfortabel kan fietsen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende framematen voor kinderfietsen en de daarbij passende leeftijd en lengte van het kind:

 • 12 inch: geschikt voor kinderen van 2-4 jaar oud met een lengte van 85-100 cm
 • 16 inch: geschikt voor kinderen van 4-6 jaar oud met een lengte van 105-120 cm
 • 18 inch: geschikt voor kinderen van 5-7 jaar oud met een lengte van 115-130 cm
 • 20 inch: geschikt voor kinderen van 6-8 jaar oud met een lengte van 125-140 cm
 • 24 inch: geschikt voor kinderen van 8-12 jaar oud met een lengte van 135-155 cm
 • 26 inch: geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar oud met een lengte vanaf 150 cm

Het is belangrijk om bij het kiezen van een kinderfiets niet alleen te letten op de framemaat, maar ook op andere factoren zoals het gewicht van de fiets, de hoogte van het stuur en het zadel, en de stand van de pedalen. Zo kan je kind comfortabel en veilig fietsen op één van onze kinderfietsen.

Een kinderfiets kiezen

Het kiezen van een kinderfiets kan een lastige taak zijn, omdat er veel factoren zijn om rekening mee te houden. Hieronder vind je een aantal tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste kinderfiets:

 1. Kies de juiste framemaat: De framemaat van de fiets is afhankelijk van de lengte en leeftijd van je kind. Een te grote of te kleine fiets kan ervoor zorgen dat je kind niet veilig en comfortabel kan fietsen.
 2. Let op het gewicht van de fiets: Zorg ervoor dat de fiets niet te zwaar is voor je kind. Een lichte fiets is makkelijker te hanteren en te besturen, vooral voor jongere kinderen.
 3. Controleer de remmen: Zorg ervoor dat de fiets voorzien is van goede remmen die goed werken. Dit is essentieel voor de veiligheid van je kind.
 4. Check de hoogte van het zadel en het stuur: De hoogte van het zadel en het stuur moeten aangepast worden aan de lengte van je kind om comfortabel te kunnen fietsen.
 5. Let op de banden: Kies banden die geschikt zijn voor het type terrein waarop je kind gaat fietsen. Zachte banden zijn beter geschikt voor onverharde wegen, terwijl harde banden beter zijn voor asfaltwegen.
 6. Overweeg accessoires: Overweeg om accessoires zoals een fietsmandje of een bel toe te voegen aan de fiets van je kind. Dit kan het fietsen leuker en comfortabeler maken.
 

Door rekening te houden met deze tips, kan je de juiste kinderfiets kiezen die veilig en comfortabel is voor je kind. Vergeet ook niet om je kind een goede helm te geven en hem of haar te leren hoe veilig te fietsen!

BFN kinderfietsen

In het ruime assortiment met kinderfietsen bij De Boer vind je de fietsen van het merk BFN terug. BFN biedt vrolijke kinderfietsen aan voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De fietsen zijn voorzien van kenmerkende vrolijke prints en bedrukkingen. De meeste fietsen van BFN hebben we direct uit voorraad leverbaar. Kom naar onze winkel in Drachten om de fiets gelijk uit te proberen? Woon je dichter bij onze vestiging in Hazerswoude-Dorp? Vraag dan naar de mogelijkheden om daar de fietsen uit te proberen. Een voordeel van een fiets kopen bij De Boer is dat we ook een eigen werkplaats hebben. Hier worden de kinderfietsen helemaal voor je klaargemaakt.

Kinderfietsen kopen

Kinderfietsen koop je gemakkelijk in de winkel en webshop van De Boer. Bekijk onze verschillende modellen en vergelijk ze met elkaar. Via onze webshop kan dat door middel van het gebruik van de filter. In de winkel in Drachten hebben we een grote fietsenafdeling. Je bent van harte welkom om hier langs te komen! Ook naar ons filiaal in Hazerswoude-Dorp kunnen wij desgewenst de fietsen brengen.

Heb je vragen over de fietsen in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan telefonisch en per mail voor je klaar om je te adviseren over onze kinderfietsen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw