menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Niu e-scooter kopen? 🛵

Niu e-scooter

De Niu e-scooter is nieuw bij de Boer Drachten! Een groot voordeel van het merk NIU is dat alle scooters elektrisch zijn. Geen gedoe meer met brandstof gewoon de accu opladen en gaan! In ons uitgebreide assortiment met Niu e-scooters vind je verschillende modellen in diverse kleuren terug. Wacht niet te lang en bestel de populaire Niu e-scooter nu online!

Lees meer...
24 artikelen gevonden
Sorteer op:
NIU E-Scooter NQi Sport Extendend 45 km
NIU E-Scooter NQi Sport Extendend 45 km
vanaf  € 4.134,15 (per stuk)
NIU E-Motor Mqi+ GT Standaard 45 km
NIU E-Motor Mqi+ GT Standaard 45 km
vanaf  € 4.415,41 (per stuk)
NIU E-Scooter UQi GT Extended 45 km
NIU E-Scooter UQi GT Extended 45 km
vanaf  € 3.571,65 (per stuk)
Niu Regenkleed MQi series origineel
Niu Regenkleed MQi series origineel
€ 159,60 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
NIU E-Scooter NQi Cargo 45 km - Wit
NIU E-Scooter NQi Cargo 45 km - Wit
€ 4.165,40 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
NIU E-Scooter NQi Sport Extendend 25 km
NIU E-Scooter NQi Sport Extendend 25 km
vanaf  € 4.134,15 (per stuk)
NIU E-Scooter UQi Sport 25 km
NIU E-Scooter UQi Sport 25 km
vanaf  € 2.571,65 (per stuk)
Navee E-scooter N40 - Zwart
Navee E-scooter N40 - Zwart
€ 507,40 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Navee E-scooter S65 - Zwart
Navee E-scooter S65 - Zwart
€ 1.013,98 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Niu e-scooter bestellen

Een Niu e-scooter bestel je gemakkelijk online via de website van De Boer Drachten. Via de website is gemakkelijk een selectie te maken in kleur, geschat bereik en maximale snelheid. De verschillende uitvoeringen zijn op de website gemakkelijk te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de betere keuze uit de Niu modellen maakt. Wanneer je een keuze hebt gemaakt zorgen wij er voor dat binnen een week de e-scooter van Niu bij je thuis wordt afgeleverd. Wacht dus niet te lang met bestellen. Des te eerder kan je al op de nieuwe Niu e-scooter rondrijden.

Niu e-scooter met Bosch motor

De Niu e-scooter is voorzien van de beste A-merk onderdelen. Zo zijn de e-scooters uitgerust met een Bosch motor. De uitgebrachte elektrische scooters hebben een motor variërend van 800 tot 3000 watt. Daarnaast zijn de verschillende modellen in het bezit van een accu van Panasonic, Samsung of LG. Niu is op dit moment de marktleider op het gebied van elektrische scooters. Bij de Boer Drachten vind je veel van de uitgebrachte modellen terug.

Alles over Niu als merk

Wanneer je de Niu e-scooter koopt, koop je een elektrische scooter van een innovatief en vooruitlopend merk. Niu is niet voor niks marktleider op het gebied van elektrische scooters. Niu is in 2014 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een stabiel beursgenoteerd bedrijf. Over de hele wereld rijden er elke dag meer dan een miljoen Niu e-scooters rond. Op dit moment heeft Niu zeven verschillende series uitgebracht met meerdere modellen. Bij de Boer Drachten vind je in het ruime assortiment met e-scooters van Niu de MQI, MQI+, NQI en UQI terug.  

De voordelen van een elektrische Niu scooter

De afgelopen jaren zijn elektrische scooters enorm populair geworden. Een e-scooter komt dan ook met verschillende voordelen welke wij graag voor je op een rijtje zetten:

 • Milieuvriendelijk
 • Zuinig
 • Geen benzine of diesel nodig
 • Geen startproblemen
 • Minder onderhoudsbeurten
 • Verhoogde efficiëntie
 • Financieel voordeliger

De Niu e-scooter batterij

De batterij is de kern van de Niu e-scooter. De batterij is gelijk ook een belangrijk item van duurzaam elektrisch vervoer. Het liefst wil je dat deze zo lang mogelijk meegaat om plezierig te kunnen rijden. De Boer Drachten heeft enkele tips op een rijtje gezet over de batterij. De Lithium-ion batterijen welke gebruikt orden voor de elektrische scooter zijn erg licht en energierijk. Wanneer je ze dagelijks wil gebruiken voor opslag en gebruik hebben ze wel wat extra aandacht nodig.

De temperatuur van de omgeving

Of je nu wil gaan scooter rijden, de accu wil bewaren of op wil laden, er zijn temperaturen welke hier wenselijk voor zijn. Rijden op de elektrische scooter wordt aangeraden tussen de -10 en 45 °C, Bewaren tussen de 0 en de 40 °C en Laden bij 0 tot 35 °C. Doe je handelingen buiten deze temperaturen dan kunnen de gevolgen zijn dat de levensduur wordt verminderd of dat je problemen krijgt met de accu.

De Niu e-scooter batterij bewaren

Wil je de Niu e-scooter minimaal 15 dagen niet gebruiken of opladen? Dan zijn er enkele tips waarmee je er voor zorgt dat er geen negatieve effecten optreden aan de gezondheid van de batterij. Heeft jouw e-scooter een verwijderbare batterijenpakket? Dan kan je deze ontkoppelen en de batterij op een veilige plek bewaren. Let daarbij op de volgende punten:

 • Dat de bewaarplek een temperatuur tussen de 0° en 40° C graden heeft;
 • Op een veilige plaats staat of ligt waarbij de accu niet kan omvallen
 • Er geen warmtebronnen of explosieve of ontvlambare vloeistoffen zijn.

Zorg er ook altijd voor dat het batterijniveau rond de 50% is wanneer je hem opbergt.

De Niu e-scooters bij de Boer Drachten

In het uitgebreide assortiment met mobiliteitsproducten van de Boer Drachten vind je verschillende modellen e-scooters van het merk Niu.

De NQi scooter modellen

De NQi e-scooters van Niu hebben een topsnelheid van 45 km per uur. De NQi is er in verschillende soorten. Zo hebben wij de Cargo, een elektrische bezorgscooter. De GTS pro welke flexibel rijdt in verschillende situaties. De NQI modellen hebben een actieradius van 50 tot 80 kilometer op een enkele lading. Hiermee is de NQi uitvoering een geschikte scooter voor in de stad. Naast de GTS is er ook een speciale Sport uitvoering.

MQi modellen

De MQi e-scooters van Niu zijn kleiner en lichter dan de grote broer. De MQi is uitgevoerd met een kleine Bosch motor met een laag energieverbruik. Wél heeft de MQi voldoende pit welke je nodig hebt om te rijden in de stad. In ons ruime aanbod met elektrische scooters hebben wij de MQi en de MQi+. De MQi+ hebben we in de GT en Sport uitvoering.

De UQi serie

Met de UQi elektrische scooters val je zeker op. Het naked-frame geeft de Niu e-scooter een modern uiterlijk. Natuurlijk ben je daarnaast ook verzekerd van de geavanceerde technologie van Niu. De accu in de UQi is van hetzelfde type als de Tesla model S. Daarnaast heeft de UQi een 6-assige bewegingssensor en anti-diefstalverbetering.

Naast dat Niu bekend staat om de elektrische scooters kijken ze ook verder op het gebied van mobiliteit. Zo zijn er al een aantal elektrische steps ontwikkeld door het merk. De KQI3 Pro en Sport zijn beide bij De Boer Drachten te verkrijgen.

Handige app bij de Niu e-scooter

Niu heeft zelf ook een handige app ontwikkeld voor bij de Niu e-scooter. De slimme app van Niu heeft een Realtime GPS, een alarm en antidiefstalwaarschuwing, realtime diagnostiek en een service station directory. De NQi modellen hebben een boordcomputer welke constant communiceert met de cloud zodat je gelijk al de gegevens via de app op je telefoon ontvangt.

Niu e-scooter kopen

Heb je een Niu e-scooter op het oog? Deze bestel je gemakkelijk online via onze website. Wanneer je voor 20:00 uur je bestelling plaatst, zorgen wij er voor dat je binnen een week al op de nieuwe elektrische scooter kan rijden. De scooter bezorgen wij zelf bij je thuis af met ons eigen vervoer. Met ons eigen vervoer rijden we door bijna heel Nederland.

Wil je liever de Niu modellen in het echt komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze vestiging in Drachten waar de modellen voor je klaar staan. Kom je voor een specifiek model en wil je gewoon goed advies van een specialist? Maak dan een afspraak! Telefonisch en per mail staat onze klantenservice voor je klaar om je te helpen bij het maken van de betere keuze.

Wacht niet te lang en bestel nu online je nieuwe Niu e-scooter.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw