menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gebruikte Golfkar kopen? - Gratis verzending!

Gebruikte golfkarren

Gebruikte golfkarren zijn op de eerste plaats natuurlijk erg aantrekkelijk om de prijs. Bij De Boer Drachten koop je een tweedehands model en ben naast een betaalbare prijs verzekerd van goede kwaliteit. Wij bieden diverse karren aan voor personen- en goederen vervoer in diverse kleuren. De golfkarren zijn elektrisch en hebben allemaal een laadbak. De golfkarren zijn te gebruiken in een recreatiegebied, tijdens golf, voor agrarische en facilitaire doeleinden, interne logistiek, particulieren en personenvervoer. Bekijk online ons aanbod aan gebruikte golfkarren.

10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Leveringsvoorwaarden gebruikte golfkarren

Wanneer je bij De Boer Drachten een gebruikte golfkar koopt dan weet je dat je verzekerd bent van een kwalitatief goed product. Al de modellen welke wij aanbieden zijn gereviseerd en de accu kwaliteit is minimaal 70%. Alles wordt technisch nagekeken en in een goede conditie afgeleverd. Spreekt een gebruikte golfkar je niet aan en wil je toch liever een nieuw model? Neem dan een kijkje in ons aanbod nieuwe golfkarren.


Accu onderhoud bij gebruikte golfkarren onderhouden

De golfkar wil je natuurlijk zo lang mogelijk mee laten gaan. Hierdoor is het belangrijk om regelmatig onderhoud te doen aan de kar. Dat begint bij het onderhouden van de accu. Het onderhoud van de accu kan je zelf thuis doen. Zorg altijd dat de accu en de kabels goed schoon zijn. Oudere modellen hebben een accu zonder pompsysteem. Voor het bijvullen van deze modellen heb je een trechter nodig en gedemineraliseerd water. Bekijk onderstaande video van De Boer Drachten voor een duidelijk stappenplan voor het bijvullen.Heeft je golfkar wel een snelvulsysteem? Dan heb je gedemineraliseerd water en een vulslang met pomp nodig. Bekijk hieronder de video voor het bijvullen van deze modellen.Wil je gebruikte golfkarren kopen?

Heb je een eigen camping en lijken gebruike golfkarren je erg handig? Wil je in het weiland graag een golfkar gebruiken of wil je personen makkelijk op je terrein kunnen vervoeren? Dan is een gebruikte golfkar ideaal! Bij De Boer Drachten hebben we verschillende modellen welke geregeld op voorraad zijn. Heb je nog vragen over de tweedehands golfkarren? Dan kan je altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze vestiging. Hier staan onze professionals voor je klaar om je te adviseren. Wil je liever online de aankoop doen? Bekijk dan nu op onze website de modellen en bestel een van onze gebruikte golfkarren. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw