menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Nieuwe Golfkar kopen? - Gratis verzending!

Nieuwe golfkarren

Golfkarren, ze zijn er in verschillende soorten, van benzine tot elektrisch en met laadbak tot met deuren. De Boer Drachten heeft zowel nieuwe als gebruikte golfkarretjes in haar assortiment. Er zijn modellen welke ook op de openbare weg mogen rijden. Deze karren hebben dan ook een kenteken nodig. Ben jij op zoek naar een nieuwe model? Bekijk dan ons assortiment in nieuwe golfkarren. 

20 artikelen gevonden
Sorteer op:
Frisian Motors Leffert FM-50
Frisian Motors Leffert FM-50
€ 13.990,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Verschillende soorten golfkarren

Golfkarren komen in verschillende modellen. De nieuwe modellen bij De Boer Drachten zijn vrijwel allemaal elektrisch. Hierdoor kunnen ze zich geruisloos en milieuvriendelijk verplaatsen op ruwe terreinen zoals in het bos en op het strand. Maar ook voor indoor en voor op de openbare weg zijn er elektrische modellen verkrijgbaar. De Golfkarren van De Boer Drachten zijn geschikt voor 2, 4 en 6 personen.

 

Modellen met laadbak

En komen zowel met als zonder laadbak. De modellen met laadbak zijn uitermate geschikt het vervoeren van producten. Denk hierbij aan het vervoeren van spullen voor groenonderhoud.

 

Golfkar met kenteken

Golfkarren met kenteken hebben een Certificate of Conformity of nationale erkenning. De nationale erkenning is een verklaring waarin alle gegevens zijn opgenomen die nodig zijn voor de registratie van het voortuig. De bestuurders van de golfkar moeten minimaal in het bezit zijn van rijbewijs B. De regels welke van toepassing zijn op de normale weg, zijn ook voor deze modellen van toepassing.


Verkeersregels voor golfkarbestuurders

Bestuurders van golfkarren moeten zich net zoals andere voertuigbestuurders aan verkeersregels houden. De belangrijkste regels heeft De Boer Drachten voor je op een rijtje gezet:

 

  1. Het dragen van de veiligheidsgordel is verplicht;
  2. Rechts rijden op de weg
  3. Moeten verplicht rijden op de openbare weg en niet op de fiets- en voetpaden
  4. Moeten zich aan de politieverordeningen houden
  5. In een vierpersonen voertuig mogen maximaal 3 personen worden meegenomen
  6. Mogen niet rijden op de autosnelweg

   

Accu’s van golfkarren onderhouden

Wanneer de accu van de golfkar niet goed wordt onderhouden zal deze veel sneller leeg lopen. Onderhouden betekent dat je op tijd de accu moet opladen. Zorg er daarbij voor dat het vloeistof peil op de juiste hoogte is, hiermee voorkom je kromtrekking van de loodplaten. Daarnaast moet de accu altijd schoon en vorstvrij bewaard worden. Zorg er altijd voor dat de accu zelf schoon is. Een schone accu voorkomt dat accu kabels eerder vergaan en dat de accu zichzelf te snel ontlaadt.

 

De Boer Drachten heeft een handige video gemaakt over hoe je thuis zelf de accu kan bijvullen. Bij nieuwe golfkarren met een snelvulsysteem kan onderstaande video gebruikt worden. Zelf heb je alleen gedemineraliseerd water en een vulslang met pomp nodig.


Heb je al een golfkar in bezit en heeft deze geen snelvulsysteem? Bekijk dan de video voor het bijvullen van de golfkar zonder pompsysteem. 

Golfkarren kopen

Golfkarren kopen doe je bij De Boer Drachten. In onze winkel staat ons deskundig personeel voor je klaar om je te adviseren. Twijfel je over een bepaald model of heb je een specifieke vraag? Dan weten zij het antwoord. Online een golfkar bestellen kan natuurlijk ook. Ons actuele aanbod is geplaatst op onze website. Wanneer je online de golfkar koopt wordt er contact met je opgenomen voor het levermoment. Zo kan je ook nog eens gelijk de golfkar uitproberen wanneer je thuis bent. Op zoek naar een golfkar? Bekijk dan onze website of kom naar onze vestiging en laat je informeren over de golfkarren. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw