menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Quad kopen? - Gratis verzending!

Quads

Bent u op zoek naar een quad? Dan bent u bij de Boer Drachten aan het juiste adres. Met merken als Yamaha, Suzuki en Frisian Motors bieden wij een compleet assortiment van de beste merken. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Ben u op zoek naar een occasion dan kunt u contact met ons opnemen.

27 artikelen gevonden
Sorteer op:
Kymco MXU 300 T3B Oranje - 270 cc 4-takt
Kymco MXU 300 T3B Oranje - 270 cc 4-takt
€ 4.864,45 (per stuk)
(1)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Frisian Motors Leffert FM-50
Frisian Motors Leffert FM-50
€ 14.199,85 (per stuk)
leverbaar binnen 2-4 weken
Vergelijken (0)

Quad kopen

De quad wordt op grote schaal toegepast in de land- en bosbouw. Hij is niet alleen snel, maar weet ook op het ruwe en modderige terrein de weg te vinden. De inzet van de quad in de landbouw kent tal van belangrijke voordelen. Steeds meer professionals die actief zijn in de landbouw ontdekken dat de quad een ideaal voertuig is. Wie er eenmaal eentje heeft aangeschaft, kan er eigenlijk niet meer zonder.

De quad heeft in de landbouw veel voordelen. Zo kunt u met een quad langere afstanden overbruggen en is de quad handig voor het drijven en binnenhalen van vee. U kunt de quad ook gebruiken als onkruidbestrijder als u de quad voorziet van een spuittank. Ook als u niet zo goed meer ter been bent kunt u zich met een quad handig vervoeren.
 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw