menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Motormaaiers

Motormaaiers bij de Boer

Motormaaiers

Bent u op zoek naar een motormaaier? Dan bent u bij De Boer Drachten aan het juiste adres. In ons assortiment zitten alle betere merken motormaaiers, zoals Stiga, Honda, Viking, en Alpina. Alle gemotoriseerde machines die u bij De Boer Drachten besteld, worden standaard geleverd mét olie en benzine of mengsmering! U krijgt van ons, bij elke machine 1 liter olie en 1 liter benzine of mengsmering. Hiervoor hoeft u niets te doen. Zo kunt u alvast de machine in gebruik nemen, ook als u geen olie of benzine meer in huis heeft!

90 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Benzine grasmaaiers

Grasmaaiers op benzine hebben als voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een elektrische grasmaaier, dat ze een krachtigere motor hebben. Hierdoor komt u makkelijker door het gras en kost het maaien minder tijd én moeite. Een bijkomend voordeel van een benzinemaaier is dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met bijvoorbeeld een snoer. Een benzine grasmaaier is vooral aan te raden bij grotere gazonoppervlakten, waarbij bijvoorbeeld een verlengsnoer het niet meer red.

 

De benzine

In een motormaaier kan je het beste gebruik maken van Alkylaatbenzine. Deze benzine is langer houdbaar dan normale benzine, waarbij na 6 weken al een kans bestaat dat de stoffen ontbinden. Hierdoor kan de motor beschadigd raken. De Alkylaatbenzine is dus langer houdbaar en zorgt voor minder onderhoudskosten aan de motormaaier.

 

Onderhoud

Een benzinemaaier heeft wel onderhoud nodig. De motor kan worden nagelopen samen met enkele andere zaken. Het is aan te raden om de motormaaier één keer per jaar na te laten kijken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen in onze werkplaats. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in tuin en park machines en zorgen voor het beste onderhoud van uw maaier.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw