menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Mega Store de Boer

De Boer Drachten

De Boer beschikt over een Mega Store in Drachten. Op het enorme winkeloppervlakte vindt u alle voorradige artikelen van ons assortiment. Van landbouwfolie tot en met elektrisch gereedschap. Ook het speelgoedassortiment van Siku, Bruder en natuurlijk Lego, staat uitgebreid geëtaleerd in de winkel. Maar wist u wel dat de Boer Drachten ook sleutels kon bij laten maken? Of logo’s op werkkleding kan laten bedrukken?
 
Vakkundige Medewerkers
In de mega store lopen vakkundige medewerkers rond die goed zijn opgeleid in ons vakgebied. Vaak door de leveranciers zelf hebben zij alle informatie vernomen en kunnen u goed ondersteunen bij de juiste aankoop.
 
Advies op locatie
Beschikt u over een unieke situatie en wilt u advies op maat? Onze medewerkers kunnen ook bij uw langs komen om de situatie zelf te bekijken. Dit is een standaard service die u krijgt bij bijvoorbeeld de aankoop van een maairobot. Zo bent u verzekerd van de beste robot voor uw situatie én budget.
 
Werkplaats

Achterin de ruime winkel, bevindt zich onze werkplaats. Daar werken 7 specialisten op het gebied van tuin- en parkmachine onderhoud. Onze specialisten zijn getraind in onderhoud voor uw zitmaaier, robotmaaier, quad en andere tuin- en park machines. Zelfs skelters kunnen er worden gerepareerd.
 
Betaalmogelijkheden
In de mega store is het uiteraard mogelijk om contant en met pin te betalen. Daarnaast betalen met credit card, zonder aanvullende kosten.
 

Werkplaats de Boer Drachten
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw