menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Auto wassen

Bij het auto wassen is het belangrijk dat je de goede producten gebruikt om je auto goed schoon te maken. Je kunt je auto schoonmaken met de hand, met een borstel of met een hogedrukreiniger. In het assortiment van De Boer vind je alles wat je nodig hebt om jouw auto te wassen. Kies voor het perfect onderhouden van jouw auto en bekijk hier alle producten voor het auto wassen!

Lees meer...

Zelf auto wassen

Zelf je auto wassen is de beste manier om jouw auto weer glimmend de weg op te laten gaan. Je hebt namelijk minder kans op krassen op je autolak als je zelf je auto schoonmaakt. Daarnaast kun je met de hand de hoekjes en naden ook gemakkelijk reinigen ten opzichte van een carwash. In het assortiment van De Boer Drachten kun je deze hulpmiddelen in verschillende soorten aanschaffen. Bekijk het aanbod en bestel jouw hulpmiddelen voor het auto wassen online!

Hoe kan ik het beste mijn auto wassen?

Auto wassen kan op een heleboel verschillende manieren. Om je auto goed schoon te maken is het belangrijk om te weten welke hulpmiddelen je gaat gebruiken. Autowasborstels zijn erg handig voor het snel en eenvoudig verwijderen van grof vuil van je auto. Deze borstels zijn er in verschillende soorten en zijn compatibel met een tuinslang. Ook kun je kiezen voor autowassen met een doek of autowas spons. Dit zorgt ervoor dat je al het vuil op je auto gemakkelijk en krasvrij verwijderd. Bestel vandaag jouw benodigdheden en je kunt morgen al je auto wassen!

Het is belangrijk om de juiste auto schoonmaakmiddelen te gebruiken bij het wassen van je auto. Lees goed de beschrijving van de schoonmaakmiddelen om deze voor het juiste doeleinde te gebruiken. Het kan namelijk voorkomen dat een reinigingsmiddel bestemd is voor een bepaald onderdeel van de auto. Het is erg belangrijk dat je de auto na het reinigen afspoelt met een tuinslang of hogedrukreiniger. Dit om te voorkomen dat er vlekken in het lak van de auto trekken na het auto wassen. Met de stofzuigers van De Boer Drachten kun je ook de binnenkant van jouw auto gemakkelijk schoonmaken!

Auto wassen in de winter

Auto wassen in de winter vergt een andere benadering dan het schoonmaken in de andere seizoenen. In de winter kan het voorkomen dat de ramen zijn bevroren en je niks kunt zien. In het aanbod van De Boer Drachten vind je een ruim assortiment met ijskrabbers voor jouw auto. Voor het ijsvrij maken van jouw auto zijn verschillende ijskrabbers verkrijgbaar. Ook kun je de ruitensproeiervulling veranderen voor speciale wintervullingen. Ook kun je kiezen voor een anti-ijsdeken die voorkomt dat er ijs op het raam van je auto komt. Bekijk nu het aanbod van winterartikelen voor het auto wassen en bestel gemakkelijk online via onze website!

Artikelen kopen voor auto wassen?

Waarom je auto wassen met de producten van De Boer Drachten? Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten autowas artikelen van bekende merken. Daarnaast geven wij ook het beste advies over deze producten, zodat jij het product koopt wat bij jouw auto past. Zowel telefonisch als online helpen wij je graag om de juiste keuze te maken bij het auto wassen. Ben je toevallig in Drachten? Je bent altijd welkom in onze winkel en ook daar staan wij altijd open voor vragen!

Bij een online bestelling worden de producten voor het auto wassen worden de volgende werkdag al bij jou thuis geleverd! Wacht dus niet te lang en bestel jouw benodigdheden voor het auto wassen online via onze website!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw