menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Antivries kopen?

Antivries

Met antivries zorg je ervoor dat je ruitenwissersysteem ook in de winter goed blijft functioneren. Antivries auto is een middel dat ervoor zorgt dat je ruitenwisservloeistof niet bevriest. Naast vorst beveiliging verwijdert anti vries ook vetplekken en andere plekken van je ruiten. In het assortiment van De Boer Drachten vind je verschillende antivries producten en niet alleen voor je ruitenwissers, maar ook voor je sloten, rubbers en we beschikken over een antivriesdeken.

Lees meer...
13 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Antivries ruitenwisservloeistof

Tijdens de koude wintermaanden raden wij aan om ervoor te zorgen dat er voldoende antivries in je sproeierreservoir zit. Dit zal de ruitenwisservloeistof beschermen tegen vorst. De vloeistof zal dus op je voorruit niet in ijs veranderen en de ruitenwissers kunnen niet aan het glas vastvriezen. Tot slot zal de antivries ervoor zorgen dat de leidingen naar de ruitenwissers niet bevriezen wat ervoor zorgt dat de ruitenwissers blijven werken tijdens vorst. Bekijk ons volledige assortiment voor auto wassen en bestel al je benodigdheden.

Antivries auto middelen

Naast antivries voor je ruitenwissers zijn er ook andere anti vries producten voor het ijsvrij maken van je auto. Om je voorruit te beschermen voor de vorst vind je in ons assortiment een antivriesdeken. Ook bestaat ons assortiment uit antivries producten voor de autosloten, rubbers en voor het ontdooien van je voorruit. Deze vormen van antivries zijn hieronder toegelicht. Bekijk ook ons assortiment met ijskrabbers om je auto gemakkelijk ijsvrij te maken.

Antivriesdeken

Een antivriesdeken wordt gebruikt om te voorkomen dat het voorruit van je auto bevriest. Na dat je de auto hebt gebruikt leg je het deken over het voorruit. Zorg ervoor dat het gehele raam is bedekt zodat er geen vorst tussen kan komen. Het deken is uitgerust met een dubbele isolatielaag wat ervoor zorgt dat het ruit niet bevriest en er geen sneeuw op blijft liggen. Naast de bescherming tegen vorst kan een antivriesdeken ook bescherming bieden tegen de zon. Hierdoor zal je auto in de zomer minder heet worden als deze in de zon staat. Last van bevroren voorruit in de winter? Bekijk het antivriesdeken van De Boer Drachten!

Antivries artikelen

In het assortiment van De Boer Drachten vind je ook andere antivries producten. Bijvoorbeeld de ruitenontdooier. Dit is een spray die ervoor zorgt dat een bevroren ruit sneller ontdooit. Daarnaast beschikken wij over een rubber spray die voorkomt dat een deur of kofferbak vast gaat vriezen. De vorst kan namelijk tussen de rubbers komen en ervoor zorgen dat een portier niet meer open wilt gaan. Het komt regelmatig voor dat de sloten van auto’s bevriezen en je geen gebruik meer kunt maken van je auto. Met de D2 slotvrij spray worden de sloten direct ontdooit en kun je meteen weer gaan rijden. Onze antivries producten zijn direct uit voorraad leverbaar!

Antivries online bestellen

Antivries nodig? Dan ben je bij De Boer Drachten aan het juiste adres. In ons assortiment vind je niet alleen ruitensproeier antivries, maar ook ontdooiproducten en een antivriesdeken. Heb je vragen over onze producten? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar en zullen jou het beste advies geven.

Naast de webshop ben je ook altijd welkom in onze winkel. Ook hier staan deskundigen voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Bestel jouw benodigdheden via onze website en maak morgen al gebruik van jouw antivries!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw