menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Auto schoonmaakmiddelen kopen?

Auto schoonmaakmiddelen

Auto schoonmaakmiddelen zijn nodig bij het zelf reinigen van jouw auto. Het schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat je het vuil op verschillende plekken gemakkelijk kunt verwijderen. In het aanbod van De Boer vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten reinigingsmiddelen. Als je vandaag je auto schoonmaakmiddelen besteld, kun je morgen meteen aan de slag met het poetsen van jouw auto!

Lees meer...
45 artikelen gevonden
Sorteer op:
Auto poetsdoeken
Auto poetsdoeken
€ 3,08 (per zak)
(1)
op voorraad
Vergelijken (0)

Verschillende soorten auto schoonmaakmiddelen

Er zijn diverse soorten auto schoonmaakmiddelen verkrijgbaar voor het reinigen van jouw auto. In ons aanbod hebben wij schoonmaakmiddelen voor de buitenkant, het interieur, het glas, de banden, velgen en de motor van je auto. Deze middelen zijn dus allemaal voor verschillende oppervlaktes van de auto. Het is belangrijk dat je weet wat je wilt reinigen voordat je een reinigingsmiddel gaat aanschaffen. Bekijk dus snel ons assortiment en kies het juiste auto schoonmaakmiddel voor jouw auto!

Autoshampoo

Voor het reinigen van de buitenkant van je auto kun je autoshampoo gebruiken. Dit moet in de meeste gevallen gemengd worden met water voordat je het kunt gaan gebruiken. De Boer Drachten beschikt ook over middelen die alleen bedoeld zijn voor de lak van je auto. Autoshampoo is bijvoorbeeld ook te gebruiken voor het glas en de velgen van je auto. Bekijk het assortiment met tuinslangen om je auto na het poetsen af te spoelen.

Auto schoonmaakmiddel interieur

Met de cockpit glans van D2 is jouw interieur weer zo goed als nieuw. Daarnaast zorgt het voor een frisse citrusgeur in de auto. Het auto schoonmaakmiddel is te gebruiken met een doek waardoor het effect zichtbaar wordt. Naast de cockpit glans kun je de Mo Tip textiel reiniger gebruiken voor de reiniging van de stoelen in je auto. Deze neutraliseert onaangename geuren en zorgt ervoor dat vieze vlekken snel verwijdert zijn. Wil jij de binnenkant van jouw auto goed schoonhouden? Bekijk dan ook ons assortiment van stofzuigers voor de optimale schoonmaak!

Banden- & velgenreiniger

De autoshampoo is goed te gebruiken voor de reiniging van de banden en velgen van jouw auto. Wil je het professioneel aanpakken? Dan is het belangrijk om een banden- of velgenreiniger te gebruiken bij het poetsen. Het is handig om na het reinigen de banden en velgen schoon te spuiten met een hogedrukreiniger om het hardnekkige vuil volledig te verwijderen. Wacht niet en bestel jouw banden- of velgenreiniger!

Motorreiniger

Ook onder de motor kap kan er vuil ontstaan. Denk hierbij aan vetten en andere stoffen. Met de motorreinigers van De Boer Drachten is de motor van jouw auto binnen de kortste keren gereinigd. De motorreinigers hebben een hoog oplossend vermogen en laten geen residu achter na het aanbrengen. Ook zijn ze niet geleidend of corrosief. Één van de motorreinigers is speciaal gericht op de carburateur van de auto. Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk jouw motorreiniger online!

Glasreiniger

De glasreiniger van De Boer Drachten maakt het glas van je auto snel en moeiteloos schoon. Voor het optimale gebruik spuit je eerst de ramen in met het middel. Vervolgens laat je het even inwerken en tot slot maak je het droog met een poetsdoek. De glasreiniger droogt streeploos en verwijdert nicotine aanslag. Voor een optimale reiniging raden wij aan ruitenwisservulling aan te schaffen en deze zo nu en dan op je voorruit te gebruiken zodat deze schoon blijft!

Hoe kun je auto schoonmaakmiddelen het beste gebruiken?

Auto schoonmaakmiddelen zijn in de meeste gevallen niet zonder andere benodigdheden te gebruiken. Deze benodigdheden zijn erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je het auto schoonmaakmiddel op de juiste manier gebruikt. Een reinigingsmiddel wordt vaak gecombineerd met water om een sopje te maken. Je hebt hierdoor in de meeste gevallen een emmer nodig waar je een doek of spons in kan dopen. 

Met de autowasborstels van De Boer kun je snel en eenvoudig het schoonmaakmiddel aanbrengen op verschillende oppervlaktes. Na het inwerken van een reinigingsmiddel is het belangrijk om de auto goed af te spoelen zodat er geen onnodige vlekken ontstaan. Bekijk hiervoor ons assortiment aan tuinslangen en hogedrukreinigers.

Hier een rijtje met benodigdheden die handig kunnen zijn bij het auto wassen met auto schoonmaakmiddelen:

  • Emmer
  • Tuinslang
  • Hogedrukreiniger
  • Poetsdoek
  • Spons
  • Stofzuiger
  • Borstel (Met of zonder steel)
  • Slanghaspel

Het is handig dat je de auto op een plek zet waar het water gemakkelijk weg kan lopen. De auto schoonmaakmiddelen van De Boer worden de volgende werkdag geleverd bij een bestelling voor 16.00!

Auto schoonmaakmiddelen online bestellen

De Boer Drachten heeft een ruim assortiment met auto schoonmaakmiddelen van diverse merken. Naast ons grote aanbod, kunnen wij jou het beste advies geven voor de aanschaf van een auto schoonmaakmiddel. Onze deskundigen zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar en helpen je graag met vragen of onduidelijkheden. Wanneer je ons niet kunt bereiken is onze mailbox altijd toegankelijk!

Bij een bestelling van 75 euro bezorgen wij gratis je bestelling en heb je het de volgende werkdag al in huis. Bekijk snel ons assortiment en beste je auto schoonmaakmiddelen via onze website!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw