menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Ijskrabber kopen?

Ijskrabber

Met een ijskrabber haal je ijs eenvoudig en snel van het voorruit van je auto af. Ben jij in de winter vaak vroeg op pad? Dan is het erg handig om een ruitenkrabber aan te schaffen om veilig naar je bestemming te rijden. In het assortiment van De Boer Drachten vind je een divers aantal aan ruitenkrabbers en andere ruitontdooiers. Bekijk ons assortiment met ijskrabbers online op onze website!

Lees meer...
8 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Ijskrabber in verschillende soorten

In ons assortiment vind je verschillende soorten ijskrabbers . Alle krabbers zijn voorzien van een handvat waaraan je ze kunt vasthouden. De ene ruitenkrabber werkt meer comfortabel dan de andere en ze zijn anders van vorm. Bij hevige sneeuwval kun je ook kiezen voor een ijskrabber met sneeuwborstel waarmee je het sneeuw gemakkelijk van de ruiten af kunt vegen. Wanneer het erg koud is kun je ook kiezen voor een ijskrabber met handschoen. Dit zorgt ervoor dat je het ijs niet op je handen kunt krijgen en zo je handen warm blijven. Bestel vandaag jouw ijskrabber en ontvang hem morgen al in huis!

Hoe het ijs van je auto krabben?

Het is erg handig om tijdens de wintermaanden een ijskrabber in je auto te hebben. Zo kun je bij onverwachte vriesmomenten je ruiten meteen ijsvrij maken. Zorg ervoor dat je een goede ijskrabber aanschaft die geen krassen achterlaat op de ruiten. Wanneer het heeft gevroren ga je in een bepaalde lijn over het ruit bewegen met de ruitenkrabber. Deze zorgt ervoor dat je het ijs losmaakt van het ruit waardoor het ijs eraf glijdt. Voordat je het weet is jouw auto weer ijsvrij door de ijskrabbers van De Boer Drachten! Bekijk ook ons assortiment met autowasborstels om je auto in de zomer ook schoon te houden!

Ijskrabbers en meer

Een ijskrabber is niet de enigste optie om jouw autoruiten ijsvrij te maken. In het aanbod van De Boer Drachten zijn er ook andere antivries producten verkrijgbaar. De verschillende mogelijkheden worden hieronder uitgelegd.

Ruitensproeiervulling

In het aanbod van ijskrabbers vind je ook vulling voor de ruitensproeiers van je auto. Deze ruitontdooiers zorgen ervoor dat je ruitensproeierinstallatie niet bevriest met stevige vorst. Ook zorgt het voor beter zicht met koud weer waardoor je weer veilig de weg op kunt. De ruitontdooiers van De Boer Drachten zijn direct uit voorraad leverbaar!

Ruitontdooier spray

Je kunt ook kiezen voor het verwijderen van ijzel op je ruiten met een spray. De spray is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kun je een bevroren ruit binnen de kortste keren ijsvrij maken, maar ook sloten kun je ontdooien met de spray van De Boer Drachten. De sprays zorgen ervoor dat je goed zicht hebt en veilig de weg op kunt. Bekijk het assortiment van ruitondooier sprays op de website van De Boer Drachten!

Antivriesdeken

Om te voorkomen dat het voorruit van je auto bevriest kun je gebruikmaken van het antivriesdeken van De Boer Drachten. Voordat de het vriezen begint leg je het deken op het ruit van de auto en zorg je ervoor dat het hele ruit is bedekt. Door de dubbele isolatielaag zal het ruit niet bevriezen en blijft het sneeuw niet liggen. Het antivriesdeken is in de zomer ook te gebruiken tegen de hitte waardoor de auto koel blijft. Het deken weert namelijk de zon af en trekt geen warmte aan. Wacht niet en bestel jouw antivriesdeken online!

Ijskrabber online bestellen

Waarom het handig is om je ijskrabber te bestellen bij De Boer Drachten? Wij hebben een ruim assortiment voor het ijsvrij maken van jouw auto op verschillende manieren. Naast ons ruime assortiment geven onze deskundigen je altijd het beste advies en helpen ze je graag. We zijn 6 dagen in de week telefonisch, per mail en in de fysieke winkel beschikbaar om je te helpen!

Als je jouw ijskrabber vandaag besteld, ontvang je deze morgen al in huis. Bij een bestelling boven de 75 euro bestellen wij gratis. Wacht niet lang en bestel jouw ijskrabber via onze website!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw