menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Droogloopmatten koop je bij de Boer

Droogloopmatten

Droogloopmatten hebben naast een reinigende werking ook een sterk absorberend vermogen. Dit is handig wanneer je na een regenachtige dag thuis komt met vies en nat schoeisel. De droogloopmat zorgt er voor dat je schoenen of laarzen droog en schoon worden zodat je de vloer in je huis of kantoor niet smerig en nat maakt. Tevens is de kans op uitglijden daardoor een stuk minder groot. Bij de Boer Drachten hebben we een uitgebreid assortiment droogloopmatten.

Lees meer...
38 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waar is een droogloopmat van gemaakt?

Droogloopmatten hebben vaak een anti-slip rug, dit voorkomt dat de mat snel van zijn plaats zal glijden en zal daardoor vervelende valpartijen voorkomen. De anti-slip rug van de mat is gemaakt van PVC. De bovenkant van de droogloopmat is gemaakt van een sterk absorberend materiaal namelijk 100% polyprop. Naast dat dit materiaal een sterk absorberende werking heeft is het ook nog eens erg slijtvast. Het zorgt er voor dat je jarenlang kunt genieten van je droogloopmatten.

Verschillende formaten en kleuren droogloopmatten

Droogloopmatten kun je bij de Boer Drachten vinden in verschillende kleuren en formaten. Een mat die veel verkocht wordt is de Intrada Lupo droogloopmat. Deze mat is verkrijgbaar in veel verschillende formaten en in drie verschillende kleuren. Deze mat heeft een rug gemaakt van PVC die iets groter is dan de bovenkant. Aan de zijkanten heeft de mat hierdoor een overstekende rand van PVC. Wil je een mat die veel vocht opneemt en er voor zorgt dat je schoeisel droog blijft kies dan voor de Lupo droogloopmatten.

Andere soorten droog- en inloopmatten

Bij de Boer Drachten hebben we een groot assortiment matten. Matten die zorgen dat uw schoeisel droog wordt en anderen maken uw schoeisel vooral schoon. Voorbeelden van verschillende matten zijn:
• Rubber matten
• Kokos matten

Maar we hebben ook schoenvegers. Deze zijn ideaal voor het plaatsen buiten bij de achterdeur of bij de ingang van de stal of werkplaats. Mocht je in het dagelijks werk vooral laarzen dragen dan kan het voor het schoonmaken van de laarzen ook een goede oplossing zijn om een laarzenreiniger te gebruiken. Dit is een soort kraantje wat je dicht bij de grond plaatst zodat je hiermee gemakkelijk je laarzen kunt afspoelen.

Groot assortiment droogloopmatten

Droogloopmatten bestel je gemakkelijk online bij de Boer Drachten. We hebben een ruime keuze in verschillende soorten en maten droogloopmatten, er zal altijd een geschikte mat voor je tussen zitten. Bestel je bij de Boer Drachten en de droogloopmat is op voorraad dan kun je in de meeste gevallen al de volgende dag gebruik maken van de droogloopmatten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw