menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Voetenvegers kopen?

Voetenvegers

Voetenvegers zijn zeer handig om vuil onder schoenen en laarzen buiten te houden. Na hard gewerkt te hebben in de tuin zullen je schoenen of laarzen niet meer de schoonste zijn. Met de voetenvegers van De Boer Drachten kun jij je schoenen en laarzen schoonmaken terwijl je ze nog aanhebt. De voetenvegers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er matten met borstels, maar ook borstels die ook de zijkant van je schoenen reinigen. Bekijk het assortiment en bestel jouw voetenveger gemakkelijk online!

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende voetenvegers

Voetenvegers voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er matten met borstelharen die het vuil gemakkelijk van je schoen halen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit voetenvegers met handsteun en met echte borstels. Deze zijn hieronder verder toegelicht.

Voetenvegers met borstels

In ons assortiment vind je een aantal voetenvegers met echte borstelharen. Twee modellen hebben ook de functie dat ze de zijkant van je laarzen of schoenen ook schoonmaken. Eén van deze modellen heeft een handsteun waardoor je nog beter kunt schoonmaken. Bekijk ook ons complete assortiment met droog- en inloopmatten om je huis lekker schoon te houden.

Voetenveger matten

Naast de modellen met borstels hebben wij ook speciale matten die een borstel functie hebben. Als je thuis komt kun je je schoenen afvegen op het normale gedeelte van de matten. Als je schoenen of laarzen echt smerig zijn, dan gebruik je de borstelharen op de mat. Onze voetenvegers zijn direct uit voorraad leverbaar.

Welke voetenveger heb ik nodig?

Wanneer heb je nou een schoenenveger voor buiten nodig? En welke moet je dan hebben? Wij raden aan om de voetenveger aan te schaffen aan de hand van jou eigen ervaring. Ben je namelijk vaak buiten, heb je een grote tuin en worden je schoenen of laarzen erg vies? Dan raden wij aan om een voetenveger met borstel aan te schaffen. Deze zorgen ervoor dat je gemakkelijk het vuil van je laarzen en schoenen haalt. Ben je iets minder vaak buiten en wordt je eigenlijk niet smerig? Dan is een voetenveger mat altijd handig!

Voetenvegers kopen

Via onze website kun je gemakkelijk de verschillende voetenvegers vergelijken. Als je vragen hebt over één van de modellen, kun je gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice zijn per mail en telefonisch bereikbaar. Samen met jou zullen zij de juiste keuze maken.

Naast de webwinkel ben je altijd welkom in onze winkelvestiging in Drachten. Ook hier staan deskundigen voor je klaar met het beste advies voor alle voetenvegers!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw