menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Op zoek naar een waslijnpaal? De Boer Drachten

Waslijnpalen

Waslijnpalen zijn een eenvoudige manier om waslijnen in je tuin op te hangen. Bij De Boer staat kwaliteit voorop. Hierom hebben onze ook waslijnpalen de hoogste kwaliteit. Zoek je geen waslijnpaal, maar een droogmolen? Ook deze hebben wij in ons uitgebreide assortiment. Bijvoorbeeld de verschillende maten Brabantia droogmolens die wij bieden. Ook deze droogmolens zijn van de hoogste kwaliteit, en gaan net als de waslijnpalen jarenlang mee.

Lees meer...
11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waslijnpaal

Voor wie is een waslijnpaal geschikt? Niet iedereen vind alle huishoudelijke klusjes even leuk. Maar wel iedereen wil dat deze klusjes zo makkelijk en snel mogelijk gaan, ook als je veel was hebt. Daarom kun je er voor kiezen om waslijnpalen in je tuin te zetten. Met deze palen, heb je de mogelijkheid om meerdere drooglijnen eenvoudig op te hangen. Op die manier maak je het jezelf makkelijker om veel was in één keer te laten drogen. 

Waslijnpalen ijzer

In ons ruime assortiment hebben wij waslijnpalen van ijzer. Deze ijzeren palen zijn voorzien van gaten waarin je eenvoudig oogbouten kunt vastmaken. Het is ook mogelijk om je waslijn simpelweg vast te knopen door deze gaten. Om deze waslijnpaal te plaatsen, graaf je een gat van ongeveer 50 cm. Plaats de paal in het gat, en vul dit gat vervolgens met een snel beton. Na een paar dagen zal dit beton volledig verhard zijn, en kun je vele jaren gebruik maken van je waslijnen. 

Grondanker droogmolen

Om je drooglijn eenvoudig in de grond te zetten, kun je gebruik maken van een grondanker. Bij De Boer hebben we verschillende maten grondankers. Deze grondankers plaats je één keer in je tuin om jarenlang je droogmolen makkelijk neer op te kunnen zetten.

Een waslijnpalen kopen bij De Boer Drachten

Bij De Boer kun je eenvoudig je waslijnpalen, droogmolens of waslijnen kopen. Zelfs onze grootste waslijnpalen kun je ook online bestellen. Bestel in één keer alles wat je nodig hebt om je was buiten op te hangen. Haal je liever je waslijnpalen of droogmolen gelijk op? Kom dan gerust langs in onze winkel, waar het grootste deel van ons assortiment op voorraad hebben. Graag zeker weten of wat je zoekt wel in de winkel ligt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 Let op! Bij een aantal van onze waslijnpalen geldt dat deze alleen geleverd worden door ons eigen vervoer. Dit staat aangegeven bij het desbetreffende product. Kijk voor meer informatie op onze informatie pagina over wanneer iets geleverd wordt met vervoer van De Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw