menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Op zoek naar wasknijpers? De Boer Drachten!

Wasknijpers

Om je was gemakkelijk om te kunnen hangen heb je natuurlijk een set wasknijpers nodig. Met speciale knijpers voor de was zorg je dat je was goed blijft zitten, en vooral je kleine was goed blijft hangen. Bij De Boer hebben wij in ons uitgebreide assortiment natuurlijk ook knijpers van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld onze houten wasknijpers, die je gemakkelijk besteld.

Lees meer...
3 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Houten wasknijpers

Houten wasknijpers zijn erg populair. In ons assortiment bieden wij kleine houten knijpers en grote knijpers van hout aan. Deze hebben een aantal voordelen vergeleken met kunststoffen knijpers. In tegenstelling tot knijpers voor de was van plastic, verkleuren houten wasknijpertjes niet in de zon. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat de knijpers barsten of scheuren zoals bij de plastic uitvoering. In ons assortiment hebben we grote en kleine modellen. Zo kun je ook je natte zware  was gemakkelijk aan de lijn ophangen.

Het is wel goed om te weten dat wasknijpers van hout over het algemeen minder goed tegen water kunnen. Het is dus aan te raden om ze op een droge plek te bewaren. 

Knutselen met houten wasknijpertjes

Een ander voordeel van houten wasknijpers is dat je ze ook voor andere dingen kan gebruiken. Deze mini wasknijpertjes worden niet alleen gebruikt om was aan de waslijn op te hangen. Op basis- en middelbare scholen worden wasknijpers veel gebruikt om mee te knutselen, of om bijvoorbeeld tekeningen of schilderijen te laten drogen. 

Wasknijperzak

In ons assortiment hebben wij ook een wasknijperzak van Brabantia. Deze zak kun je makkelijk aan je droogmolen of waslijn ophangen. Zo raak je je wasknijpers niet kwijt, kun je ze makkelijk opruimen en weer mee naar binnen nemen, en voorkom je dat je ze in de tuin laat rondslingeren. 

Wasknijpers kopen bij De Boer Drachten

Je wasknijpers bestel je eenvoudig bij De Boer Drachten. In ons assortiment hebben we alles wat je nodig hebt, om je schone was makkelijk in je tuin op te kunnen hangen. Wil je vandaag al gebruik maken van de knijpers? Kom dan gerust langs in onze winkel in Drachten en haal ze direct op. In onze ruime winkel kan je gelijk ons gehele assortiment voor de was bekijken! Wil je alles liever via onze website bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Bestel je je wasknijpers voor 23:59? Dan heb je ze morgen al in huis! 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw