menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Boerenzakdoek kopen?

Boerenzakdoek

De boerenzakdoek vind je in het ruime assortiment van De Boer Drachten in twee verschillende formaten. Van oudsher worden de bekende rode zakdoeken veel gebruikt door boeren. Tegenwoordig zie je ze ook veel gebruikt worden tijdens feesten zoals Carnaval. Gebruik de zakdoeken als sjaal of bandana. Wacht niet te lang en bestel nu online je boerenzakdoek.

Lees meer...
2 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Boerenzakdoek prints

Een boerenzakdoek koop je gemakkelijk online bij de Boer Drachten. De boerenzakdoeken in ons assortiment hebben een authentieke print. Wit met zwart welke staat voor een periode van rouw en wit met donkerblauw welke zijn voor halve rouw. De motieven op de zakdoeken zijn afkomstig uit de 17de eeuw. Nederland was in de 17de eeuw een wereldmacht en voerde in deze tijd ook naar het verre Oosten. De oosterse sferen zijn duidelijk terug te zien op de verschillende zakdoeken. Een boerenzakdoek is dus al eeuwen oud.

Een boerenzakdoek dragen

Een boerenzakdoek kan je natuurlijk gebruiken om je neus in te snuiten. Daarnaast zijn er ook allemaal manieren voor het dragen van de zakdoeken. Zo kan hij om de nek worden gedragen met een knoop of door er een dasklompje te gebruiken. Daarnaast wordt de zakdoek veel gebruikt voor in het haar. Het dragen van de rode zakdoek in het haar wordt vaak gedaan bij festivals of feesten zoals Carnaval. Daarnaast kan je wanneer je naar een bruiloft gaat ook een boerenzakdoek in de borstzak van een pak doen.

Boerenzakdoeken bij de Boer Drachten

Al decennia lang is De Boer Drachten een leverancier van vele boeren producten. Een boerenzakdoek mag dan in ons assortiment ook niet ontbreken. Tegenwoordig worden boerenzakdoeken niet alleen meer gedragen om de functionaliteit. Boerenzakdoeken worden ook veel ingezet tijdens protestacties tegen het beleid van de overheid. De rode boeren zakdoek is ook een teken van protest geworden. Bestel nu jouw boerenzakdoek online.

Boerenzakdoek kopen

Een boerenzakdoek vind je in het uitgebreide online assortiment van de Boer Drachten. Er zijn twee verschillende rode boeren zakdoeken te vinden, een grote zakdoek van 59 cm bij 59 cm en een kleinere versie van 50 cm bij 50 cm.

Bestel je de zakdoeken voor 23:59 uur, dan proberen wij ze de volgende dag al bij je te leveren! Mochten ze niet op voorraad zijn dan zorgen wij er voor dat je toch binnen een week je pakket al in ontvangst kan nemen. Bij bestellingen boven de 75 euro verzenden wij het meeste gratis!

Wil je liever in de winkel alles komen bekijken, dan ben je welkom in onze vestiging in Drachten. Hier vind je een ruim assortiment met kleding, producten voor de persoonlijke verzorging en tuin. Ons personeel staat voor je klaar om je te helpen met de betere keuze voor buiten.

Bestel nu online, dan heb je morgen de boerenzakdoek al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw