menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Robotmaaiers

Robotmaaiers bij De Boer

Robotmaaiers bij De Boer

De Boer Drachten biedt alle kwaliteit in robotmaaiers van bekende merken. In ons assortiment vindt u onder andere Viking, Gardena en Etesia. Een robotmaaier is ideaal als u een groot gazon heeft, die u met weinig moeite, goed wil onderhouden. Met een robotmaaier kunt u niet alleen veel tijd besparen, maar heeft u ook een constant en mooier gazon. Ook voor een groter gazon, complexe oppervlakten of voetbalvelden hebben wij passende oplossingen.

 

Bent u op zoek naar meer achtergrondinformatie? Kijk dan op robotmaaier.frl.

51 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Etesia Robotmaaier ETM 105 +
Etesia Robotmaaier ETM 105 +
€ 13.222,31 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Robot grasmaaiers

Robotmaaiers voor kleine en grote gazonnen

De Boer Drachten heeft de perfecte robot grasmaaier in het assortiment, voor de kleine tuin tot en met grote sportvelden van uw vereniging. Ongeveer 90% van de gazons en grasvelden zijn geschikt voor een robotmaaier. Ook kleine oneffenheden en licht schuine hellingen in de tuin zijn meestal geen probleem voor een robotmaaier.

 

Gazononderhoud

Door regelmatig te maaien wordt het gazon constant bijgehouden. Het gemaaide gras blijft liggen (het mulchprincipe) en werkt als een meststof, waardoor het gazon genoeg voeding krijgt. U kunt zelf instellen wanneer u wenst dat het gras gemaaid wordt en hoe vaak dit gebeurd. Met een ‘Smart System’ kan de robot zelfs besluiten niet uit te rijden op het geplande tijdstip, bijvoorbeeld omdat er nog niet gemaaid hoeft te worden.

 

Installatie en onderhoud

In Friesland en omgeving kan De Boer Drachten ook uw robotmaaier voor u installeren en het onderhoud voor u uit handen nemen. De installatie vindt plaats met behulp van een kabellegger, waardoor al na een week geen spoor meer zichtbaar is. Binnen enkele uren is uw robotmaaier compleet geïnstalleerd, afhankelijk van de grootte van uw tuin. De winter is een perfect moment voor onderhoud van uw robotmaaier. Bekijk hier ons tips voor winteronderhoud van uw robotmaaier.

 

Specialist

De Boer Drachten biedt u niet alleen de beste keuze in robotmaaiers, maar u kunt ook bij ons terecht voor zitmaaiers, elektrische maaiers, benzinemaaiers, of handmaaiers. Ook heeft De Boer Drachten al het andere benodigde gereedschap in huis voor in tuin of park. Van handgereedschap tot onkruidbestrijding.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw