menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Schaatsen slijpen

Schaatsen slijpen

Waar kan je terecht voor schaatsen slijpen in Drachten, Heerenveen en Sneek? Het zal je misschien verrassen maar het kan bij De Boer Drachten! Wij hebben onze eigen slijpservice in de werkplaats. Heb je botte schaatsen en wil je toch graag een paar rondjes rijden op het ijs? Breng ze dan bij ons langs. Wij zorgen er voor dat je snel weer scherpe ijzers hebt zodat je weer kan schaatsen. Wij slijpen je schaatsen op afspraak maar je mag ook langskomen in onze vestiging om de schaatsen te brengen. Wij zorgen er dan voor dat je ze zo snel mogelijk mee krijgt. Wil je snel een rondje gaan schaatsen? Kom dan langs bij De Boer Drachten en laat je schaatsen slijpen.


Wat kost schaatsen slijpen?

Schaatsen slijpen bij De Boer Drachten kost €15,- exclusief BTW. De schaatsen worden machinaal geslepen. Hierbij letten wij ook altijd op de ronding van de ijzers. Goed onderhoud van de schaatsen is erg belangrijk. Zo zorg je er voor dat je langer plezier hebt van het schaatsen en verloopt je schaatstraining veel vloeiender. Koop je nieuwe schaatsen dan kan je er van uit gaan dat deze bijna altijd al scherp zijn. Wij slijpen voor je noren, combinoren, klapschaatsen en schorttrackschaatsen. Zit jouw type schaats hier niet bij? Neem dan contact met ons op en vraag of wij dat type schaatsen ook slijpen.

 

Hoe vaak moet je schaatsen slijpen?

Hoe vaak je de schaatsen moet slijpen is verschillend per persoon en hoe vaak je op het ijs staat. Ben je een wedstrijdschaatser? Dan is het aan te raden om voor elke training de schaatsen goed te slijpen. Rijd je niet zo vaak een rondje over de indoor ijsbaan? Ga er dan van uit dat je de schaatsen rond de 5 a 10 keer gebruiken opnieuw moet slijpen. Wanneer je alleen maar op natuurijs rijdt is het ook nodig om vaker de schaatsen te laten slijpen. Op het natuurijs ligt namelijk zand, maar ook takjes en ander vuil. Dit zorgt er voor dat je sneller botte schaatsen krijgt. Vaker je schaatsen slijpen is dan noodzakelijk.


Schaatsen slijpen bij De Boer Drachten

Schaatsen slijpen kan gemakkelijk bij De Boer Drachten. Tijdens het wachten in onze winkel kan je ons verdere assortiment bekijken met kleding, schoenen en laarzen en nog meer producten. In onze werkplaats werkt deskundig personeel wat al jaren ervaring heeft met het slijpen van schaatsen. Wij zorgen er voor dat je botte schaatsen weer scherp worden en voorzien ze van juiste ronding. Heb je nog vragen over het slijpproces? Neem dan contact met ons op of vraag het aan een medewerker in de winkel. Kom in onze vestiging langs en wij gaan aan de slag met het schaatsen slijpen. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw