menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Sleutelservice Drachten - Klaar terwijl u wacht!

sleutel bij laten maken

Sleutelservice van De Boer Drachten

We hebben er allemaal wel eens mee te maken, een sleutel die niet meer vindbaar is. Dat is bijzonder vervelend! Nog vervelender is het, als het de laatste sleutel was. Sleutels worden vaak gebruikt om belangrijke of waardevolle spullen veilig te stellen. Of het nu een fiets is, een kluis, of van de deur van het huis, de sleutel ervan is onmisbaar.

Klaar terwijl u wacht én gratis parkeren!

De Boer Drachten heeft een uitgebreide sleutelservice. Uw sleutel is klaar terwijl u wacht. De meest voorkomende sleutels hebben wij gewoon op voorraad liggen. Wij maken alles na, van fietssleutel tot huissleutel. In de tijd die u wacht op het namaken van uw sleutel kunt u gerust een rondje door onze mooie showroom lopen. Het grootste voordeel van de sleutelservice van De Boer: Gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Tips!

Het is in omgang met sleutels vooral belangrijk om te zorgen dat er altijd een reserve sleutel is! Mocht er dan een keer één kwijtraken, heb je die nog als back-up. Gebruik je de reserve sleutel al? Maak dan zo snel mogelijk een nieuwe reservesleutel. Een sleutelhanger om de sleutels vast te maken aan de broek kan ervoor zorgen dat de sleutels minder snel kwijtraken. Hiervoor kan je bijvoorbeeld een musketonhaak gebruiken.

Sleutel niet bij te maken?

Sommige sleutels worden zo gemaakt, dat ze niet na te maken zijn. Dit is voor de extra veiligheid van uw slot. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij moderne huissloten. De Boer Drachten biedt ook een assortiment deursloten. Vindt u niet wat u zoekt? Neem contact op! Wij kunnen alle sloten leveren tegen een goede prijs!

Kom langs

Kom langs in onze winkel om uw reservesleutels te laten maken. Heeft u nog vragen? Neem contact op!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw