menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Sleutelservice

Sleutelservice

Vroegtijdig gebruik maken van een sleutelservice zorgt ervoor dat je niet zonder reservesleutel komt te zitten. Het is altijd vervelend wanneer je een sleutel kwijtraakt. Zeker wanneer je niet nog een zelfde sleutel thuis hebt liggen. Huissleutels, fietssleutels of sleutels om belangrijke eigendommen op te bergen; de sleutel is vaak onmisbaar. Een reservesleutel laten bijmaken bij de sleutelservice is dus zeker aan te raden.

Lees meer...

Sleutelservice in Drachten en omgeving

Ben je op zoek naar een sleutelservice in Drachten en omgeving? Dan ben je bij De Boer Drachten aan het juiste adres. Als sleutelspecialist in Drachten hebben wij namelijk een erg uitgebreide service. De meest voorkomende sleutels hebben wij voorradig. Wij kunnen alles voor je bijmaken, van fietssleutel tot huissleutel. Tijdens het wachten kan je een rondje lopen door onze winkel en ons uitgebreide assortiment bekijken. Een ander groot voordeel van de sleutel bij laten maken bij De Boer Drachten is het gratis parkeren!

Sleutelservice in Hazerswoude-Dorp

Net als dat er in Drachten een sleutelservice is, is er ook in Hazerswoude-Dorp de mogelijkheid om diverse soorten sleutels bij te laten maken. Bekijk gerust ons assortiment terwijl je aan het wachten bent. Wij kopiëren je sleutels en zorgen ervoor dat je met een reservesleutel naar huis gaat. Laat ook bij onze sleutelservice in Hazerswoude-Dorp je sleutel bijmaken!

Tips om met je sleutels om te gaan

Ben je iemand die nooit weet waar je sleutels gebleven zijn? Dan is het belangrijk om altijd een reservesleutel bij de hand te hebben. Mocht je toch een sleutel verliezen dan weet je dat je altijd een back-up hebt. Heb je al een reservesleutel? Gebruik dan ook een sleutelhanger om je sleutels vast te maken en te laten opvallen. Zo zorg je er voor dat je ze minder snel kwijtraakt. Voor anderen kan een haak aan de broek een uitkomst zijn. Hier kan je de sleutels dan aan hangen. Bij onze sleutelservice in Drachten en Hazerswoude-Dorp adviseren ze je graag.

Is een sleutel bij maken niet mogelijk?

Een aantal sleutels kan niet worden bijgemaakt. De huissleutel bijmaken lukt bijvoorbeeld niet altijd doordat er bijvoorbeeld een code, pasje of certificaat nodig is. Helaas zit er in deze gevallen niets anders op dan het slot te laten vervangen. Woon je in een appartement en ben je de sleutels kwijt van de toegangsdeur? Vraag dan altijd eerst aan de eigenaar of overkoepelende instantie of zij nog een reservesleutel hebben. 

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw