menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kinder Tuingereedschap kopen?

Tuingereedschap bij de Boer

Kinder tuingereedschap

Kinder tuingereedschap is speciaal ontworpen voor kleine handjes en is veiliger dan volwassen gereedschap. Hierdoor kunnen kinderen op een leuke manier leren om te werken in de tuin en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden ontwikkelen. Er zijn, net zoals voor volwassenen, verschillende soorten gereedschappen voor kinderen. Kinderen helpen graag mee in de tuin dus met speciaal eigen gereedschap kan je ze ook bij iedere activiteit betrekken. Bekijk nu ons ruime aanbod met kinder tuingereedschap.

Lees meer...
29 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Houten Werkbank Voor Kinderen
Stihl Houten Werkbank Voor Kinderen
€ 119,90 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Soorten kinder tuingereedschap

Er zijn verschillende soorten kinder tuingereedschap beschikbaar, zoals kleine schepjes, harkjes en zelfs kleine motorzeisen. Deze gereedschappen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de veiligheidsnormen voor kinderen. Buitenspeelgoed is altijd populair bij kinderen en in de tuin meehelpen met pappa en mamma ook! Bij De Boer bieden we dan ook een divers assortiment aan van verschillende gereedschappen. Zo kan je verschillende gereedschappen verzamelen, maar ook alleen een grasmaaier zal al voor uren speelplezier zorgen. Bekijk de verschillende soorten kinder tuingereedschap in ons assortiment.

Kinder tuingereedschap van diverse merken

In het ruime aanbod van De Boer vind je kinder tuingereedschap van diverse merken. Niet alleen bekende speelgoedmerken, ook bekende merken welke gereedschappen produceren voor volwassenen. In ons aanbod hebben we onder andere de merken:

TalenTools kinder tuingereedschappen

TalenTools is een bekend merk voor gereedschap voor volwassenen, maar produceert dus ook kinder tuingereedschap. Het gereedschap voor kinderen is speciaal ontworpen voor kinderen van diverse leeftijden. Het gereedschap is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om te voldoen aan de veiligheidsnormen voor kinderen. In het assortiment van De Boer vind je onder andere een kleine hark, bezem, bats, hark en sneeuwschuiver terug. Gereedschappen om in ieder seizoen je kinderen te laten genieten van buiten.

FISKARS tuingereedschap voor kinderen

Fiskars is een wereldwijd bekend merk voor tuingereedschap, en ze bieden ook een lijn van tuingereedschap speciaal ontworpen voor kinderen. Fiskars kinder tuingereedschap is speciaal ontworpen voor kleine handjes en is veiliger dan volwassen gereedschap. Hierdoor kunnen kinderen op een leuke manier leren om te werken in de tuin en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden ontwikkelen. In het assortiment van De Boer vind je een FISKARS bladhark, bezem, spade en schep terug. Allemaal in vrolijke kleurtjes om het werken in de tuin nog leuker te maken.

Naast kindergereedschappen van de twee bovengenoemde merken, hebben we ook nog andere merken in ons aanbod. Zo hebben we kinder tuingereedschap van Britains, Falk, Little Tikes en STIHL.

De betere keuze in kinder tuingereedschap

Bij De Boer vind je de betere keuze in kinder tuingereedschap. In ons assortiment vind je verschillende gereedschappen welke volwassenen ook gebruiken, in het klein. Zo kan je kind je gezellig meehelpen in de tuin tijdens het grasmaaien, bladeren opvegen en meer. In het aanbod van De Boer vind je kindertuin gereedschap terug van diverse bekende merken.

Via onze website is alles gemakkelijk te vinden, vergelijken en bestellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkels in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Hier staat ons personeel voor je klaar om je te voorzien van gewoon goed advies. Daarnaast is onze klantenservice telefonisch en per mail bereikbaar om je te helpen met de betere keuze in kinder tuingereedschap.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw