menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bestel nu speeltafels online

Speeltafels

Speeltafels voor buiten zijn populair speelgoed tijdens de zomermaanden. Niets is heerlijker dan ravotten met zand of water. Met een speciale tafel welke daarvoor is gemaakt, houd je alles mooi op één vaste plek. Bij De Boer koop je buitenspeeltafels van diverse merken. Denk hierbij aan het populaire Little Tikes, Step2 en Exit. Zoek je een watertafel of zandtafel? Vind ze in ons uitgebreide assortiment met speeltafels.

Lees meer...
28 artikelen gevonden
Sorteer op:
EXIT Aksent Kweektafel L
EXIT Aksent Kweektafel L
€ 137,92 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
EXIT Aksent Kweektafel XL
EXIT Aksent Kweektafel XL
€ 184,21 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Speeltafels bij De Boer

Speeltafels koop je gemakkelijk online bij De Boer. In ons ruime assortiment vind je watertafels en zandtafels voor buiten. Daarnaast hebben we ook een aantal tafels welke geschikt zijn voor binnen. Deze tafels zijn vaak voorzien van balletjes die door verschillende trechters en buizen kunnen lopen. In de koudere maanden zet je deze tafels gemakkelijk binnen en in de zomermaanden weer buiten. Zo beleven je kinderen een heel jaar door veel plezier aan de speeltafels.

Een speeltafel buiten gebruiken

Speeltafels zijn onder te verdelen in speeltafels voor buiten en voor binnen. Bij De Boer vind je voornamelijk de tafels voor buiten in het assortiment. Onze water- en zandtafels zorgen voor veel buitenplezier. Daarnaast leren kinderen aan een water- of zandtafel ook samen buiten spelen. Veel van onze tafels zijn namelijk geschikt om door meerdere kinderen tegelijkertijd te gebruiken. Kan je niet kiezen tussen een zand- of watertafel? Kies dan een model welke beide combineert. Bekijk onze verschillende modellen speeltafels nu online.

Watertafels bij De Boer

Met warm weer vinden kinderen het erg leuk om te spelen met water. Een watertafel is een leuke afwisseling op een zwembad. Bovendien heeft het als groot voordeel dat je je kinderen gerust alleen kan laten. Bij het zwembad moet er altijd toezicht zijn. Watertafels hebben net als andere speeltafels vaak diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Een watertafel komt vaak met verschillende buizen waar water doorheen kan lopen. De tafels komen vaak in verschillende thema’s van piratenboot tot strand. Bekijk de watertafels nu online bij De Boer.

Zandtafels bij De Boer

Zandtafels zijn ook een vorm van speeltafels. Met een zandtafel kunnen kinderen de mooiste zandsculpturen en zandkastelen bouwen. Zandtafels zijn vaak simpeler dan watertafels. Er zijn modellen met veel verschillende speelopties, maar ook veel simpele modellen. In deze zandtafels hoef je alleen maar zand toe te voegen. Koop speelgoed voor bij de zandtafel en je kinderen zullen zich uren vermaken. Bekijk nu alle zandtafels in het speeltafels assortiment van De Boer.

Speeltafels, het perfecte cadeau

Speeltafels zijn een ideaal cadeau voor kinderen onder de 4 jaar. Wanneer de kinderen nog geen zwemdiploma hebben, maar wel graag met water spelen, is de speeltafel dé oplossing. Met een speeltafel leren kinderen ook om creatief te zijn. Denk maar eens aan al de zandsculpturen welke ze zullen gaan bouwen met een zandtafel. Daarnaast leert het ze ook samen spelen en samen werken. Aan veel van de buitenspeeltafels kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd spelen. Ben je op zoek naar een interactief cadeau? Dan zijn speeltafels zeker een goede optie!

Speeltafels voor kleuters en peuters

In ons assortiment vind je speeltafels geschikt voor peuters en kleuters. Al vanaf 1 jaar hebben wij een aantal modellen waar peuters gemakkelijk bij kunnen staan. Kies nu in het filter op onze website voor de leeftijd van je kind. Zo zie je gelijk welke modellen geschikt zijn voor peuters en kleuters. Naast dat we een aantal tafels hebben voor kinderen om aan te spelen, hebben we ook modellen met banken. Hier kunnen kinderen gezellig samen aan zitten om te spelen. Bekijk ze nu in ons aanbod met speeltafels.

Speeltafels van diverse merken

In het assortiment van speeltafels bij De Boer vind je diverse merken terug. Merken met een hoog prijs-kwaliteit gehalte. Je bent dus verzekerd dat je aankoop lang mee zal gaan. De volgende merken zijn te vinden in ons aanbod met buitenspeeltafels:

  • Step2
  • EXIT
  • Little Tikes
  • AXI
  • Feber

Ieder merk komt met eigen specificaties. Zo hebben we van EXIT naast de zand-,water- en picknicktafels ook kwaaktafels in ons assortiment. Hiermee kunnen kinderen leren hoe eigen groente geteeld kan worden. De kweektafels vind je tussen onze speeltafels.

Speeltafels online bestellen

Speeltafels kunnen gemakkelijk online via de website van De Boer worden besteld. Wanneer je voor 16:00 uur besteld, heb je morgen vaak de speeltafel al in huis! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkels om de speeltafels te bekijken. Onze medewerkers staan voor je klaar om je met al je vragen te helpen. Woon je niet in de buurt van Hazerswoude-Dorp of Drachten? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met al je vragen.

Wacht niet te lang met bestellen. Zorg er voor dat je voordat de zomermaanden beginnen de zand- of watertafels al in huis hebt. Veel speelplezier gegarandeerd met de speeltafels van De Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw