menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Speeltoestellen

Speeltoestellen

Speeltoestellen zijn een must-have voor elke ouder die graag ziet dat hun kinderen zich buiten vermaken. Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kinderen, en dat geldt ook voor het aanbieden van vermaak buitenshuis. Naast dat je een fijne speelplek creëert, zorg je er ook nog eens voor dat je kinderen hun energie kunnen uiten. Spelen zorgt daarnaast ook nog eens er voor dat de motoriek wordt ontwikkeld, sportief bezig én creatief bezig zijn. Bekijk nu ons assortiment met speeltoestellen online.

Lees meer...

Verschillende soorten speeltoestellen

Er zijn veel verschillende soorten speeltoestellen op de markt, dus het is belangrijk om goed te kijken naar de specificaties van het speeltoestel voordat je een aankoop doet. Zo zijn er bijvoorbeeld speeltoestellen gemaakt van hout, plastic of metaal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om te overwegen wat het beste past bij jouw situatie en de leeftijd van je kinderen. Bij De Boer worden veel losse onderdelen verkocht. Hiermee kan je zelf combineren en een speeltoestel samenstellen naar al je wensen.

Materialen speeltoestellen

Houten speeltoestellen zijn bijvoorbeeld duurzaam en zien er mooi uit, maar ze zijn ook zwaarder en moeilijker schoon te houden dan plastic of metalen speeltoestellen. Plastic speeltoestellen zijn echter lichter en gemakkelijker schoon te maken, maar ze zijn niet zo stevig als houten of metalen speeltoestellen. Metalen speeltoestellen zijn stevig, licht en gemakkelijk te onderhouden, maar kunnen soms koud aanvoelen en minder esthetisch zijn. De diverse speeltoestellen en accessoires in het assortiment van De Boer zijn gemaakt van verschillende materialen.

Populaire speeltoestellen voor in de tuin

Populaire speeltoestellen voor in de tuin zijn onder andere schommels, glijbanen, klimrekken, zandbakken en speeltorens. Elk speeltoestel heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Hieronder zal ik een korte beschrijving geven van deze populaire speeltoestellen:

  • Schommels: Schommels zijn een klassieker onder de speeltoestellen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ze zorgen voor een goede balansoefening en zijn geweldig voor kinderen om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.
  • Glijbanen: Glijbanen zijn een geweldige manier voor kinderen om hun energie kwijt te raken en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, dus er is voor elk kind een geschikte glijbaan te vinden.
  • Klimrekken: Klimrekken zijn geweldig voor kinderen om hun coördinatie, balans en kracht te verbeteren. Ze zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen.
  • Zandbakken: Zandbakken zijn een geweldige manier voor kinderen om te spelen en te ontdekken. Ze kunnen er in spelen met zand, schepjes en emmertjes en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
  • Speeltorens: Speeltorens zijn geweldige speeltoestellen voor kinderen die van avontuur houden. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen en bieden kinderen de mogelijkheid om te klimmen, te glijden en te spelen.

Al deze speeltoestellen zijn geschikt voor gebruik in de tuin en bieden kinderen urenlang plezier en ontwikkeling. Door goed te kijken naar de specificaties van de speeltoestellen en te overwegen welke het beste past bij de leeftijd van je kinderen en je budget, kun je een weloverwogen keuze maken voor jouw tuin.

Andere soorten speeltoestellen

Naast bovengenoemde speeltoestellen, zijn in het aanbod van De Boer ook nog andere te vinden. Denk hierbij eens aan:

  • Turnringen en trapezes; Turnringen en trapezes zijn populaire speeltoestellen voor kinderen die graag sporten en actief zijn. Turnringen zijn een geweldige manier voor kinderen om hun coördinatie, kracht en balans te verbeteren. Ze zijn gemakkelijk te installeren en verplaatsen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de tuin of in een speelhal.
  • Duikelstangen; Duikelstangen zijn een populaire speeltoestellen voor kinderen die van springen en acrobatiek houden. Duikelstangen zijn een geweldige manier voor kinderen om hun coördinatie, kracht en balans te verbeteren, evenals hun zelfvertrouwen te versterken.

Speeltoestellen kopen bij De Boer

Ben je op zoek naar speeltoestellen? Bij De Boer hebben we diverse speeltoestelonderdelen ruim op voorraad leverbaar. Onze toestellen en accessoires zijn van bekende merken zoals Déko-Play, KBT, Berg en AXI. Ben je op zoek naar een specifiek speeltoestel? In ons ruime aanbod is het vast te vinden.

Wil je de speeltoestelaccessoires in het echt komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Hier staat ons deskundig personeel voor je klaar om je te helpen met al je vragen en om je te adviseren. Woon je niet in de buurt van onze vestigingen maar heb je wel vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat telefonisch en per mail voor je klaar om je te helpen aan de betere keuze in speeltoestellen.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw