menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Winterspeelgoed

Winterspeelgoed

Speelgoed speciaal voor in de winter vind je in de categorie winterspeelgoed. Ligt er sneeuw of zijn de wateren bevroren en geschikt om op te schaatsen? Aarzel dan niet en ga naar De Boer Drachten om winterspeelgoed te shoppen. Bij winterspeelgoed denk je misschien direct aan sleeën, maar wij hebben ook schaatsen. Ontdek onze winter collectie en laat je inspireren. Voor de winter zit je goed bij De Boer Drachten.

Lees meer...
15 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Winterspeelgoed voor buiten

In de winter is buiten spelen net zo leuk als in de zomer. Hoewel het dan natuurlijk een stuk kouder is, merk je daar niets van als je lekker in beweging bent. Om het nog leuker te maken vind je bij De Boer een gevarieerd aanbod buitenspeelgoed. Zo hoef je in de winter niet stil te zitten. Kleed je warm aan met bijvoorbeeld onze sokken voor kinderen en niets weerhoudt je ervan om in de frisse buitenlucht te spelen.

Schaatsen voor kids

Ben je op zoek naar een nieuw paar schaatsen, maar ben je er nog niet uit welke je het beste kunt aanschaffen? Bij De Boer Drachten vind je voor iedereen het perfecte paar schaatsen. Zo heb je voor de kleintjes en de hele kleintjes de Zandstra schaatsen die gemakkelijk onder de schoen of laars te binden zijn middels de moderne kunststof bandjes. Het model Easy Glider kenmerkt zich door het brede frame wat de beginnende schaatser zelfvertrouwen geeft. Ook de Zandstra kinderschaats met dubbele ijzers is de perfecte schaats voor je kleintje om mee te leren schaatsen. Voor de meer ervaren schaatser hebben we bij De Boer de welbekende noren met een semi zachte schoen voor de lange afstanden. Laat je schaatsen slijpen bij De Boer en it giet oan!

Winterspeelgoedaccessoires bij De Boer

Om je schaatsen na gebruik of tijdens vervoer veilig op te bergen kun je gebruik maken van de schaatshoezen van Zandstra. Deze eenvoudig te gebruiken beschermer klik je gemakkelijk om je schaats na gebruikt. Let op, we adviseren je de ijzers van de schaats eerst goed droog te maken. Zo gaan je schaatsen het langste mee. Hou je niet van schaatsen, maar wel van sneeuw? Dan is een slee iets voor jou! Bij De Boer vind je sleeën, maar ook rugsteunen. Zo zit je comfortabel op de slee tijdens de ritjes. Voor kinderen is een rugsteun prettig; zo zitten ze stevig en rechtop en is de kans op achterovervallen erg klein. De rugsteunen monteer je eenvoudig op de slee middels haken. Bind aan de voorkant van de slee een sledetrekkoord en de tocht door de sneeuw kan beginnen!

Winterspeelgoed kopen

Via onze website en in onze winkels kun je eenvoudig het verschillende winterspeelgoed met elkaar vergelijken. Heb je vragen over het assortiment of weet je niet welk winterspeelgoed je het beste kunt aanschaffen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of stel je vraag in onze winkel. Samen met jou zullen zij ervoor zorgen dat je de beste keuze maakt. Bestel je online? Dan heb jij jouw aankopen snel in huis, zodat je snel kunt genieten van de sneeuw!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw