menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zandtafel kopen? πŸ”« – De Boer Drachten

Zandtafel

Wil je graag een zandtafel aanschaffen voor je kind? Zoek dan niet verder en koop je nieuwe tafel om met zand te spelen online bij de Boer Drachten. Met deze tafel kunnen kinderen de mooiste zandsculpturen maken en zandkastelen bouwen. Kinderen kunnen lekker kliederen en creatief bezig zijn. Wij hebben een ruim assortiment zandtafels van alle bekende merken. Maak je keuze en koop snel online je nieuwe zandtafel!

Lees meer...
14 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waarom een zandtafel

Een zandtafel heeft veel voordelen vergeleken met een zandbak. Kinderen hoeven bijvoorbeeld niet in het zand te zitten zodat de kleding schoon blijft. Een tafel is vaak ook heel compact en kan zo ook makkelijk op een balkon of in een kleine tuin staan. Naast dat je de tafel voor spelen met zand buiten kunt gebruiken kun je deze in de winter ook gemakkelijk naar binnen verplaatsten. Kinderen kunnen dus het hele jaar veel lol beleven aan een zandtafel.

Ons assortiment zandtafels

Wij hebben diverse zandtafels in ons assortiment van de merken Axi, Step2 en Little Tikes. De zandtafels van Axi zijn gemaakt van duurzaam hout, we hebben hiervan ook modellen die je ook kunt gebruiken als picknicktafel. Deze hebben onder het blad van de picknicktafel bakken die je kunt vullen met zand of water. De modellen van Step2 en Little Tikes zijn gemaakt van stevig kunststof en kunnen jarenlang mee gaan. Ze beschikken vaak over diverse accessoires zoals emmers, harkjes, schepjes en vormpjes.

De meeste tafels kun je ook gebruiken voor water. Deze zand en watertafels beschikken uit 2 bakken zodat je de ene bak kunt vullen met zand en de andere bak met water. Zo kunnen kinderen heerlijk kliederen met water en zand. De water zand tafel kan vaak worden afgesloten met een deksel, zo blijft het zand schoon en wordt het niet nat als de zandtafel buiten staat.

Ook voor ander speelgoed moet je bij de Boer zijn

Naast zand- en watertafels hebben wij natuurlijk nog veel meer buitenspeelgoed in ons assortiment. Alles om heerlijk mee buiten te spelen. Mooie speelhuisjes voor in de tuin, of voor in de winter een groot assortiment winterspeelgoed. In onze winkel in Drachten kun je veel van deze producten bekijken en helpen onze verkopers je graag met al je vragen over een zandtafel of andere soorten speelgoed.

Bestel je zandtafel online

Heb je een mooie zandtafel gezien? Bestel deze dan heel makkelijk in onze webshop. Plaats het product in je winkelwagen en kies de betaalmethode die bij je past. Bestel je de zand tafel voor 20.00 uur dan heb je deze in de meeste gevallen al morgen in huis. Twijfel dus niet langer en bestel online je nieuwe zandtafel.

De Boer Drachten
Winkelt u privΓ©
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw