menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO

LEGO is één van de meest bekende speelgoed merken ter wereld. Wie heeft er niet met LEGO gespeeld? Nog steeds zijn de steentjes van LEGO immens populair. Vooral de originaliteit en de kwaliteit van de steentjes maken het product zo populair. 

Lees meer...

LEGO kopen

Er is LEGO voor alle leeftijdscategorieën in verschillende prijsklasses. We hebben goedkope LEGO, maar ook LEGO in een duurder segment. Neem een kijkje in ons LEGO assortiment en laat je inspireren. Voor een compleet overzicht van ons LEGO assortiment verwijzen we je graag door. Op deze pagina vind je een totaaloverzicht van ons gehele LEGO speelgoed assortiment. Benieuwd naar het best verkochte LEGO speelgoed? Neem eens een kijkje en laat je inspireren. De best verkochte speelgoed modellen van LEGO zijn heel populair bij onze klanten. Reden om even een kijkje te nemen, want wie weet zit er iets voor je tussen.

LEGO thema's

LEGO heeft verschillende thema’s. Wij hebben alle LEGO thema’s uit ons assortiment op één pagina overzichtelijk in kaart gebracht. Op basis van deze pagina navigeer je eenvoudig naar je favoriete LEGO thema. Ben je op zoek naar LEGO aanbiedingen? Op deze pagina vind je LEGO, maar dan net voor een betere prijs. Verras je kinderen met LEGO speelgoed en betaal daarvoor niet de hoofdprijs.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw