menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO DUPLO

LEGO DUPLO

LEGO DUPLO is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters die met dit speelgoed op een educatieve en uitdagende manier nieuwe vaardigheden kunnen leren. Dit leuke speelgoed is geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. De DUPLO stenen zijn twee keer zo graag als normale LEGO blokjes. Ideaal voor jonge kinderen met kleine handjes. Neem een kijkje in ons LEGO DUPLO assortiment en laat je inspireren door het leuke speelgoed.

legoduplocompleetoverzicht_deboerdrachten
deboerdrachten-algemeen-bestverkocht
Deboerdrachten-algemeen-aanbiedingen
legoduplodieren_deboerdrachten

LEGO DUPLO compleet overzicht

Voor een compleet overzicht van ons LEGO DUPLO assortiment verwijzen we je graag door. Op deze pagina vind je een totaaloverzicht van ons gehele LEGO DUPLO speelgoed assortiment.

 

LEGO DUPLO best verkocht

Mogen we je een tip geven? Neem eens een kijkje bij ons best verkochte LEGO DUPLO speelgoed. Hier vind je de bestverkochte LEGO DUPLO modellen. Ons best verkochte LEGO DUPLO speelgoed vind je ook terug bij de LEGO DUPLO aanbiedingen.

 

LEGO DUPLO dieren

Laat je kind kennismaken met ons assortiment LEGO DUPLO dieren. Wij hebben verschillende dieren van LEGO DUPLO van de wereld voor jou op een rijtje gezet. Denk hierbij aan dieren op de boerderij of dieren in de natuur.

 

LEGO DUPLO aanbiedingen

Je favoriete LEGO DUPLO speelgoed, maar dan in de aanbieding! Dat is dus nog veel meer LEGO DUPLO speelgoed voor je geld. Bekijk hier al onze LEGO DUPLO aanbiedingen voor een voordelige prijs.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw