menu
  • excl.
  • incl.
BTW
LEGO DUPLO

LEGO DUPLO

LEGO DUPLO is het perfecte speelgoed voor ieder kind van 1,5 tot 5 jaar! 

Als jouw favoriete winkel voor DUPLO, nemen wij jou graag mee door ons brede assortiment vol bouwsets en speelgoed van het Deense topmerk LEGO. Of je nu op zoek bent naar een specifieke LEGO DUPLO set, nieuwsgierig bent naar de voordelen van spelen met DUPLO of het perfecte kleine doosje DUPLO wilt vinden om je kind mee te verassen, je bent bij De Boer aan het juiste adres.

Lees meer...

Voor wie is DUPLO gemaakt?

DUPLO is speciaal ontworpen voor kleine handjes en nieuwsgierige peuters en kleuters. Kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 5 jaar ontdekken de wereld op hun eigen unieke manier, en de producten van LEGO DUPLO zijn specifiek afgestemd de ontwikkelingsfases van de jongste bouwers. Of je nu een DUPLO-set zoekt voor een baby van 1,5 jaar of een peuter van 3, 4 of 5 jaar, we hebben sets die hun verbeelding prikkelen en helpen hun motorische vaardigheden stimuleren.

Wat zijn de voordelen van spelen met DUPLO?

Spelen met DUPLO gaat verder dan alleen het plezier van het maken. Het speelgoed biedt een scala aan voordelen voor de ontwikkeling van je kind! Van het verbeteren van de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie tot het stimuleren van probleemoplossend denken en creativiteit, DUPLO is educatief en vermakelijk tegelijk. De stevige, gemakkelijk vast te pakken blokken helpen kinderen ook bij het ontwikkelen van hun concentratie en doorzettingsvermogen.

Welke DUPLO past het beste bij mijn kind?

Elk kind is uniek en daarom hebben we een uitgebreid assortiment DUPLO-sets om aan de wildste interesses van uw peuter te voldoen. Of je kleintje nu gefascineerd is de boerderij, het stadsleven, of het leven op een andere planeet. Politie, brandweer of astronaut, we hebben de perfecte set om de verbeelding van jouw kind verder tot leven te brengen.

Ben je benieuwd welke DUPLO-set het beste bij jouw kind past? Misschien moet je het ze zelf eens vragen! Jonge kinderen helpen je graag met het uitzoeken van hun ideale speelgoed. 

DUPLO sets met dieren

Ieder kind is anders en niet ieder kind vind dan ook hetzelfde interessant, maar waar bij iedere peuter en kleuter zorgt voor een lach, zijn leuke en schattige dieren! Ontdek daarom boerderijdieren en exotische beesten in onze diverse sets in dierenthema. De herkenbare DUPLO-dieren laten kinderen hun eigen verhalen en avonturen uitspelen en stimuleren daarnaast ouders en kinderen om meer over de dierenwereld te leren. 

Bent u op zoek naar de leukste DUPLO-dieren? Vind ze hier, op onze toegewijde pagina vol sets in dierenthema!

LEGO DUPLO koop je bij De Boer!

Wil je meer van onze DUPLO-sets bekijken? Bezoek dan onze pagina's met ons volledige DUPLO assortiment. Ontdek onze best verkochte sets die andere ouders geweldig vonden, en geniet van speciale aanbiedingen die je de kans geven om geweldige DUPLO-producten tegen scherpe prijzen te bemachtigen.

Verken de DUPLO-pagina's van De Boer en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van bouwen, spelen en leren!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw