menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO DUPLO Compleet Overzicht

LEGO DUPLO Compleet Overzicht

LEGO DUPLO is het perfecte speelgoed voor ieder kind van 1,5 tot 5 jaar! 

Heb je ons volledige LEGO DUPLO assortiment al eens bekeken? Op deze pagina vind je al onze DUPLO-sets voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Naast het uitgebreide aanbod in LEGO-sets voor kinderen, jongeren en volwassenen, vind je bij De Boer ook bouwspeelgoed voor de allerkleinsten. Met DUPLO geef je jouw peuter of kleuter alle ruimte om creatieve vaardigheden te ontdekken en bovenal veilig te spelen. 

Lees meer...
LEGO DUPLO banner assortiment (990× 260)
27 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Welke LEGO DUPLO thema's zijn er?

Ons LEGO DUPLO assortiment omvat een breed scala aan thema's die de creativiteit van kinderen prikkelen en verbeelding tot leven brengen. Van avonturen op de boerderij tot spannende stadsverkenningen, er is voor elk kind iets geweldigs te bouwen.

  • Boerderijleven: Bij De Boer ben je voor al uw boerderijspeelgoed op het juiste adres. Zo ook voor boerderij DUPLO!
  • Hulp- en dienstverlening: Voor peuters en kleuters is weinig zo leuk als een mooie politie of brandweerauto. Bij De Boer vind u naast deze gebruikelijke thema-sets ook voertuigen voor de LEGO DUPLO werkplaats.
  • Stadsverkenning: In de stad kom je altijd iets verassends tegen. In de thema-wereld van DUPLO vindt je dan ook een pretpark, parkeergarage en zelfs een space-shuttle!
  • Dieren van DUPLO: Speciaal voor alle DUPLO-dierensets heeft De Boer een eigen pagina ingericht. Benieuwd naar onze dieren? Klik dan hier!

Voor welke leeftijden is LEGO DUPLO geschikt?

Doordat LEGO de bouwstenen van DUPLO speciaal heeft ontworpen voor kleine handjes, is dit speelgoed al ideaal voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud! Op deze leeftijd beginnen peuters met het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hun creatieve denkvermogen. Met bijna oneindige bouwmogelijkheden helpt DUPLO kinderen om deze vaardigheden te trainen. Bovendien is DUPLO extreem veilig speelgoed voor zelfs de allerjongsten.

1½+

Deze LEGO sets voor de kleinste bouwers bestaan uit extra grote onderdelen om spelen zo veilig mogelijk te maken.

2+

Met de 2+ sets van LEGO DUPLO traint je peuter niet alleen de verbeelding, maar ontwikkelt deze ook creativiteit, zintuigelijke vaardigheden en fijne motoriek.

3+

DUPLO is extra leuk voor kinderen vanaf 3 jaar, met meer gedetailleerde blokken en sets in één van de avontuurlijke thema-werelden.

 

Kan je LEGO DUPLO makkelijk schoonmaken?

We begrijpen dat speelgoed soms vies kan worden, vooral wanneer kinderen hun enthausiastme de vrije loop laten, zowel binnen als buiten. Met DUPLO blokken kun je jouw kinderen ongestoord laten spelen. LEGO DUPLO blokken kunnen namelijk eenvoudig worden gereinigd! Doordat de onderdelen zijn gemaakt van duurzaam plastic dat bestand is tegen water, spoel je ze gemakkelijk en snel af onder de kraan met een milde zeepoplossing. Laat ze nog even drogen en Voilà! Je kind kan weer rustig met zijn DUPLO collectie in de weer!

LEGO DUPLO koop je bij De Boer!

Wil je je verkenning van DUPLO voortzetten? Ontdek onze best verkochte sets die andere ouders geweldig vonden, en geniet van speciale aanbiedingen die je de kans geven om geweldige DUPLO-producten tegen scherpe prijzen te bemachtigen.

Verken de DUPLO-pagina's van De Boer en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van bouwen, spelen en leren!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw