menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Miniatuur Hulpdiensten? - Gratis bezorging vanaf € 75

hulpdiensvoertuigen

Miniatuur hulpdiensten

Wie wil nu niet bij de brandweer, politie of in een reddingshelicopter vliegen? Met de niet van echt te onderscheiden schaalmodellen van Siku, Bruder en Wiking is dit mogelijk. Of u nu op zoek bent naar een prijsaantrekkelijke model of naar een Rosenbauer brandweerwagen uit de Wiking Control serie? De Boer heeft het natuurlijk. 

Lees meer...
53 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Er is nogal wat sneeuw gevallen, de brandweer, politie en jullie hebben het druk om alles goed te laten verlopen…

De sneeuwval heeft voor nogal wat vertraging gezorgd op de Nederlandse wegen. Je wordt gebeld door de gemeente om hulp te verlenen bij het strooien en schuiven op de wegen. Wat een bende sneeuw. Je zout haal je op in het depot in de loods. De shovel schept het snel en handig in de speelgoed zoutstrooier achter op je vrachtwagen. Je zorgt dat de ramen goed schoon zijn en dat je drinken bij je hebt, want het wordt een lange nacht met veel sneeuw. Je controleert of de sneeuwruimer werkt. Tevens kijk je nog even in de schuur bij je broer of zus die ook met haar tractor in de weer is om de fietspaden schoon te houden. Je gaat beginnen. Je bent nog maar net weg of de politie haalt je in en het duurt niet lang of je ziet wat er gebeurt is. Er is een auto van de weg gegleden. De auto-ambulance van de sleepdienst wordt door de politieauto ingeseind en de weg wordt afgezet. Het blijkt erger dan het zich eerst liet aanzien. Er moet een brandweer rampenwagen aan te pas komen. Die komt met loeiende sirenes aan en zorgt in het nachtelijk donker voor nogal wat flitslicht samen met de politie. Gelukkig is er niets ernstigs met de mensen aan de hand. Ze kunnen door de schaal gemaakte brandweerauto verlost worden uit hun benarde positie. Er was ook een vrachtwagen bij het ongeluk betrokken… Deze wordt door een enorme telescoopkraan weer op de weg getakeld. Jij was erbij en wist alles in goede banen te leiden door de mooie miniaturen die hun werk net echt doen. Je gaat verder de donkere nacht in, zou er nog wat gebeuren in deze nacht met dat vele sneeuw en ijzel? Je strooit het zout, je moeder foetert.. je hoort het niet, zo mooi, zo echt.. 

De nieuwe waytoplay wegdelen kunnen ook in echte sneeuw worden gelegd! Ze zijn zo weer schoon te maken. Nu voor extra speelplezier!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw